5,600,919 Members 42,215 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HTC ONE M7 3.62.771.3 S-ON stock rom

Tip us?
 
pacinoalas
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Dec 2013
Default HTC ONE M7 3.62.771.3 S-ON stock rom

Hello, i need stock HTC ONE M7 3.62.771.3 S-ON rom and recovery. I can't find it on the internet. Maybe anyone have same model with stock rom? Thanks.
 
pacinoalas
Old
(Last edited by pacinoalas; 19th December 2013 at 02:58 PM.)
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Dec 2013
I found this:

htc1guru.com/dld/guru_reset_m7_2-24-771-3-zip/

Is it good for me?

My bootloader getvar:

Quote:
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.55.0000
(bootloader) version-baseband: 4A.21.3263.04
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.62.771.3
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: H3G__001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4276mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
The Following User Says Thank You to pacinoalas For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pacinoalas
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Dec 2013
Anybody could help? Has anyone same model?
 
clsA
Old
#4  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 670
Posts: 2,515
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by pacinoalas View Post
Anybody could help? Has anyone same model?
it will work if you get s-off first
you can't downgrade without s-off
http://rumrunner.us/
HTC One 32 GB AT&T (S-off, Unlocked, Rooted)
Please help keep www.htc1guru.com Alive and Donate
 
pacinoalas
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
it will work if you get s-off first
you can't downgrade without s-off
http://rumrunner.us/
tried to s-off with rumrunner, but after Pouring (8) it says to pray and try again. After all "pourings" I'm getting new DOS windows with "adbd cannot run as root in preduction builds". Tried about 6 times, but same result. USB drivers are up to date. I have root on my phone and granted permission.
 
pacinoalas
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Dec 2013
Anyone?
 
spereree
Old
#7  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 42
Join Date: Jul 2012
Default Just the two of us!

Quote:
Originally Posted by pacinoalas View Post
Anyone?
It appears it's just me and you.
I bought a phone on e-bay, now USB port is (sort of) dead. Only charges when turned off.
I need to restore stock (locked, remove "tampared", unrooted, etc) so have it serviced.
I have literally put everything else in my life on hold to take care of this. Spend entire holiday!
I need this rom for ue with rumrunner/moonshine, etc... I'm still on S-ON...
Why do you need this particular rom?

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

Also, see this post...
http://forum.xda-developers.com/show...487888&page=52
 
pacinoalas
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by spereree View Post
It appears it's just me and you.
I bought a phone on e-bay, now USB port is (sort of) dead. Only charges when turned off.
I need to restore stock (locked, remove "tampared", unrooted, etc) so have it serviced.
I have literally put everything else in my life on hold to take care of this. Spend entire holiday!
I need this rom for ue with rumrunner/moonshine, etc... I'm still on S-ON...
Why do you need this particular rom?

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

Also, see this post...
http://forum.xda-developers.com/show...487888&page=52
Rooted my phone and after some time i noticed that in one place (big line) my screen isn't working. Tried factory reset. It helped for one time, but after few minutes problem came again. Want to bring back to stock and remove tampered. If you will find please inform me.
 
spereree
Old
#9  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 42
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by pacinoalas View Post
Rooted my phone and after some time i noticed that in one place (big line) my screen isn't working. Tried factory reset. It helped for one time, but after few minutes problem came again. Want to bring back to stock and remove tampered. If you will find please inform me.
OK, so I believe I've found what we need... here:

http://forum.xda-developers.com/show...t=not+charging

But first, you need S-off (if you haven't already) here is the link:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2487888

I believe that should work!
 
pacinoalas
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by spereree View Post
OK, so I believe I've found what we need... here:

http://forum.xda-developers.com/show...t=not+charging

But first, you need S-off (if you haven't already) here is the link:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2487888

I believe that should work!
I had found these already, but rumrunner didn't worked for me. Like i said, there is problem for me with pourings. When you'll try rumrunner post here.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

TasGear: A Tasker Extension for the Samsung Galaxy Gear

With wearable technology taking center stage this year, one can only expect more … more

Intelligently Place Contacts on Your Home Screen with CallWho Widget

There are plenty of ways to get your contacts to show up on your … more

Control TWRP from within Android with TWRP Coordinator

You may recall that back when TWRP2 introduced a couple of years ago, it brought with … more