5,600,919 Members 42,926 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

the 3 dots tweaks has been removed from viper 4.1.0?

Tip us?
 
rmthx
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 27
Join Date: Sep 2013
Default the 3 dots tweaks has been removed from viper 4.1.0?

I noticed the 3 dots tweaks has been removed from the tweaks.however is that possible to run apps in full screen without the three dots at the bottom?
 
mitchst2
Old
#2  
mitchst2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 211
Posts: 717
Join Date: Nov 2011
Add this to your build.prop and reboot.

qemu.hw.mainkeys=1

Sent from my HTC O'ne-xus
The Following 2 Users Say Thank You to mitchst2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rmthx
Old
(Last edited by rmthx; 30th December 2013 at 09:14 PM.) Reason: correction
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 27
Join Date: Sep 2013
Default tweak

Quote:
Originally Posted by mitchst2 View Post
Add this to your build.prop and reboot.

qemu.hw.mainkeys=1

Sent from my HTC O'ne-xus
Thanks but where I add these line on build.prop?

I read that tweak dont work on 4.4

But i have on viper 4.0.1 this tweak and it works fine
 
mitchst2
Old
#4  
mitchst2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 211
Posts: 717
Join Date: Nov 2011
Doesn't matter I added it right at the end. Working for me on 4.4.2.

Sent from my HTC O'ne-xus
The Following User Says Thank You to mitchst2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Dr.Jamil
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 195
Join Date: May 2008
I don't use the ROM but i think it is an option available

you can choose to have the three dots or not

settings----> display,gestures&buttons---->home then you get 2 choices.

the one with "swipe up for google now, press and hold for menu" is WITHOUT 3 dots
The Following User Says Thank You to Dr.Jamil For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rmthx
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 27
Join Date: Sep 2013
Default answer

Quote:
Originally Posted by mitchst2 View Post
Doesn't matter I added it right at the end. Working for me on 4.4.2.

Sent from my HTC O'ne-xus
Thanks for your answer
 
rmthx
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 27
Join Date: Sep 2013
Default answer

Quote:
Originally Posted by Dr.Jamil View Post
I don't use the ROM but i think it is an option available

you can choose to have the three dots or not

settings----> display,gestures&buttons---->home then you get 2 choices.

the one with "swipe up for google now, press and hold for menu" is WITHOUT 3 dots
Thanks for your answer but this option its removed on viper for the rom tweaks
The Following User Says Thank You to rmthx For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ANDR01DN00B
Old
#8  
ANDR01DN00B's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 266
Join Date: Apr 2013
Location: Houston
Quote:
Originally Posted by rmthx View Post
Thanks but where I add these line on build.prop?

I read that tweak dont work on 4.4

But i have on viper 4.0.1 this tweak and it works fine
Recent apps doesn't work. When you double tap the home button, nothing happens, for me, at least.

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
NOTICE: I DO NOT DEVELOP ROMS, so please don't ask me any hard questions or respond with any technical terms; I am a N00B
AND IF I HELP YOU WITH ANYTHING (first, hit the thanks button) AND YOUR DEVICE ENDS UP BRICKED, I AM NOT RESPONSIBLE FOR IT!!!
Just want to make that clear

DEVICE: AT&T HTC One M7UL/Silver/32GB
NEXT/DREAM DEVICE:The All New One
ROM: M8 GPE ROM port by santod040
KERNEL: Stock
S-OFF

This was written by a hungry flasher.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes