5,604,443 Members 48,274 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cm 10.1 latest build (SOLVED)

Tip us?
 
BIZBilel
Old
(Last edited by BIZBilel; 31st December 2013 at 03:08 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Sep 2013
Default Cm 10.1 latest build (SOLVED)

Hello guys ,
i've just installed the new build , but i got lag and blue screen i've read that its because of overcloaking (wrong cpu freq)
so can you please show me how to fix this ?
ill be grateful
thank you
 
TheWhisp
Old
#2  
Recognized Developer
Thanks Meter 10215
Posts: 3,404
Join Date: Jun 2011

 
DONATE TO ME
is everything ok with you?
* My sources at my GitHub profile
* My releases at goo.im
* My releases at androidfilehost.com

Follow me on Twitter for more info about new releases and updates! @whispthe
If you like my work, feel free to buy me a drink !
 
BIZBilel
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Sep 2013
yes bro , but i cant use my phone at all , when turn it on i use it for 1 mn then blue screen and auto reboot.
 
TheWhisp
Old
#4  
Recognized Developer
Thanks Meter 10215
Posts: 3,404
Join Date: Jun 2011

 
DONATE TO ME
that's what happens when you don't read
* My sources at my GitHub profile
* My releases at goo.im
* My releases at androidfilehost.com

Follow me on Twitter for more info about new releases and updates! @whispthe
If you like my work, feel free to buy me a drink !
 
BIZBilel
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Sep 2013
tell me please
 
BIZBilel
Old
(Last edited by BIZBilel; 27th December 2013 at 09:37 PM.)
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Sep 2013
DELETED
 
pcgaldo
Old
#7  
pcgaldo's Avatar
Member
Thanks Meter 23
Posts: 66
Join Date: Aug 2013
Location: Cedeira
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2339439

[Q/A][DISCUSSION] CyanogenMod 10.x/11

Sent from my GT-S6500D using xda app-developers app
 
BIZBilel
Old
(Last edited by BIZBilel; 31st December 2013 at 03:07 PM.)
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Sep 2013
DELETED
 
cerhan
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 19
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by BIZBilel View Post
Hello guys ,
i've just installed the new build , but i got lag and blue screen i've read that its because of overcloaking (wrong cpu freq)
so can you please show me how to fix this ?
ill be grateful
thank you
With the phone open unable to change the processor frequency, then you must do to wipe data/factory reset .

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Leak Points to Windows Start Menu’s Return as Soon as August

About a month ago at this year’s Build conference, Microsoft … more

Wearables Walkthrough: Tasker on the Samsung Galaxy Gear – XDA Developer TV

The future certainly looks like it is full of wearables. … more

WinDroid HTC Toolkit Lets You Root, Unlock, and Flash ROMs on Various HTC Devices

Plenty of users nowadays have more than one mobile device. … more

When Using GitHub, Don’t Skimp on Commit History

GitHub has become the epicenter of most open source development work that is posted … more