5,605,373 Members 41,349 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Signals Problems after 4.3 Official Update

Tip us?
 
gabygabo
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2010
Default [Q] Signals Problems after 4.3 Official Update

Hello all!

I'm from Argentina. (Excuse my poor english)

I have a full stock S4 i9500, bought to Samsung (without any carrier logo, unlocked).

During christmans night i received a notification about a new update available, i just downloaded it and installed it. Phone is now on 4.3 (Knox and other stuff are now available).

Since that update, the mobile signal is working very bad.

Every 2 or 3 hours signals completly goes off.
If i restart the phone, or turn on/off airplane mode, signals come back.
If i just leave it, takes more than 1 hour to recover signal.

This is becoming very annoying, since i uses sms a lot with my girlfriend (she don't like smartphones) and also, im loosing a lot of calls during signals fails (when signal come back, i ussually receive a lost call message).

I searched forums for this same problem, but i just found people who had stock problems, and in my case, problem become with the new update.

I want to avoid full factory reset if it possible.

I can post any screenshot if needed!
 
popfan
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 235
Posts: 844
Join Date: Jan 2011
You got the wrong forum
Samsung Galaxy S4 Active - Rooted - Thanks Geohot!!

Rooted Atrix HD

Stupid brother broke it - Captivate I897 - build 1010
HellyBeaned


Sorry Sony Xperia Ion
 
gabygabo
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by popfan View Post
You got the wrong forum
Sorry, mods please close this post! Thanks
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes