5,595,645 Members 44,190 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Play Store No Connection Error (Please help)

Tip us?
 
Justinwhite077
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Nov 2013
Default Play Store No Connection Error (Please help)

I installed freedom about two months ago and ever since I've been getting the " No Connection Error". I've tried these and have

1. Resetting the phone ( both through settings and service menu. )
2. Re-installing Freedom, opening it and manual closing it, clearing data and uninstaling.
3. Made sure the # is in front of the second IP address in the host file.
4. Uninstalling and re-installing play store through Lucky Patcher

Could someone please help me get the play store working again.
 
6Leinad6
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Aug 2012

 
DONATE TO ME
Default Time

Make sure your date and time are correct. My table has this problem- whenever it shuts off or I have to re-flash a ROM the date and time get reset. If your date/time isn't close to the real date/time then google services don't work quite right.
 
Justinwhite077
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by 6Leinad6 View Post
Make sure your date and time are correct. My tablet has this problem- whenever it shuts off or I have to re-flash a ROM the date and time get reset. If your date/time isn't close to the real date/time then Google services don't work quite right.

The time and dates correct but it still don't work.
 
xnDr_robot
Old
#4  
xnDr_robot's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jan 2014
re-flash your phone would solve the problem.
 
Justinwhite077
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by xnDr_robot View Post
re-flash your phone would solve the problem.
I've never been able to flash my phone because the boot loader is locked.

Service Menu
--------------------------
Rooting Status:
Bootloader unlock allowed:No



My phone is a Xperia Ion LT28a thats rooted and has ics which was installed by default.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes