5,600,984 Members 44,478 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Looking for a 4.1.2 Sense ROM in order to be able to S-OFF

Tip us?
 
mnadalini1971
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jun 2013
Default [Q] Looking for a 4.1.2 Sense ROM in order to be able to S-OFF

Hi,
I'm looking for a Android 4.1.2 Sense ROM in order to be able to put the phone to S-OFF mode. I've been struggling for hours in finding a way to put the phone i S-OFF mode and after this search I realized that the only way is to have an older version of the os. could you please send me a link to a 412 rom?
thanks,
M.
 
Guich
Old
#2  
Guich's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2976
Posts: 4,198
Join Date: May 2012

 
DONATE TO ME
Mate, the version of the rom doesn't matter.
You have to see the version of your HBOOT.
If your hboot is 1.54-1.55-1.56, you have to use rumrunners.
If it's 1.44, you can use revone.
 
nkk71
Old
#3  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2099
Posts: 4,321
Join Date: May 2010
Location: Beirut
and easy on the double posting
if you dont mind
 
mnadalini1971
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by nkk71 View Post
and easy on the double posting
if you dont mind
Sorry for that
 
mnadalini1971
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by Guich View Post
Mate, the version of the rom doesn't matter.
You have to see the version of your HBOOT.
If your hboot is 1.54-1.55-1.56, you have to use rumrunners.
If it's 1.44, you can use revone.
I'm using revone. Bit revone works only if the ROM is 4.1.2...

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
 
Guich
Old
#6  
Guich's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2976
Posts: 4,198
Join Date: May 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mnadalini1971 View Post
I'm using revone. Bit revone works only if the ROM is 4.1.2...

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
Well, probably you don't know, but revone works only om 1.44 Hboot.
You have to check the versio of your hboot, not the version of you rom...
If you hboot isn't 1.44, you have to use rumrunner.

Seems i'm using my One
 
mnadalini1971
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by Guich View Post
Well, probably you don't know, but revone works only om 1.44 Hboot.
You have to check the versio of your hboot, not the version of you rom...
If you hboot isn't 1.44, you have to use rumrunner.

Seems i'm using my One
Thanks a lot Guich but i know and im using revone because my hboot is 1.44. Could you please help me?

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
 
Guich
Old
#8  
Guich's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2976
Posts: 4,198
Join Date: May 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mnadalini1971 View Post
Thanks a lot Guich but i know and im using revone because my hboot is 1.44. Could you please help me?

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
Here you can found the rom with your build number.
The 1.xx.xxx.x are the 4.1.2 rom.
However you can also try the ruu

The Following User Says Thank You to Guich For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

TasGear: A Tasker Extension for the Samsung Galaxy Gear

With wearable technology taking center stage this year, one can only expect more … more

Intelligently Place Contacts on Your Home Screen with CallWho Widget

There are plenty of ways to get your contacts to show up on your … more

Control TWRP from within Android with TWRP Coordinator

You may recall that back when TWRP2 introduced a couple of years ago, it brought with … more