5,598,938 Members 31,463 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Help Please, Think i screwed my system up.

Tip us?
 
slamindamalibu
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 120
Join Date: Oct 2007
Location: St. Louis
Quote:
Originally Posted by treytreytaylor View Post
Lesson learned. No more backing up with twrp. I was fine with good ol' Titanium Backup. But anyways, found a fix for this. Took a couple minutes.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2471421
the file i attached is just a script that does exactly this flashed through recovery.
 
chuko303
Old
#12  
chuko303's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 361
Posts: 1,989
Join Date: Dec 2011
Location: colorado
What about CWM?

Sent from my SM-N900T using xda app-developers app
Sent from my Alieonic note2!!!
 
jdidtht
Old
#13  
jdidtht's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 891
Posts: 1,723
Join Date: Sep 2012
Location: minneapolis
Quote:
Originally Posted by BACARDILIMON View Post
Don't restore jack. No recovery is right as of yet for this. Phones are very temper mental

NOTE 3
I have restored multiple multiple backups already on twrp latest and more recently with cwm.. So they are pretty solid guys.. I do have the brickloop fix on SD though.. Thanks to twrp,, and Just in case I need it again.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
 
BACARDILIMON
Old
#14  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 640
Posts: 2,180
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by jdidtht View Post
I have restored multiple multiple backups already on twrp latest and more recently with cwm.. So they are pretty solid guys.. I do have the brickloop fix on SD though.. Thanks to twrp,, and Just in case I need it again.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
I have used both and they both are the same. But do a restore and if ur phone likes it ur ok if not then u get boot loop or brick. As long as he knows it it is his gamble to make

NOTE 3
NOTE 3 TWEAKED
 
jboy619
Old
#15  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Jan 2011
i was using jedi rom then i tried to flash darthstalker romnow i'm stuck in a boot loop and when it does finally boot it says process system isn't responding, if i choose wait i get the drop down menu with toggles and that's it rest of the screen is black if i hold power button i get power off or reboot option only. if i choose close it goes into a boot loop. haven't got anything that's been able to fix it yet. help pls
 
Persianhawkes
Old
#16  
Persianhawkes's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 90
Posts: 267
Join Date: Sep 2012
Location: Virginia Beach
Yea this happened to me a couple of days ago. Im done restoring from backups now.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes