Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,194 Members 42,107 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Help Google play error

Tip us?
 
playboypaul
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 109
Join Date: Feb 2012
Location: Vancouver

 
DONATE TO ME
Default Help Google play error

I can't update or download from playstore and I've got plenty space. I get insufficient storage available.

I've read about a folder dev/logs but this folder is almost empty on my phone and data/logs I've read about isn't on my phone. I've tried to erase apps, delete play store cache and data but nothing. After a restart it seems I can DL 1 thing then that's it.

Tried a bunch of stuff so far and nothing.

Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
clsA
Old
#2  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 838
Posts: 3,115
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by playboypaul View Post
I can't update or download from playstore and I've got plenty space. I get insufficient storage available.

I've read about a folder dev/logs but this folder is almost empty on my phone and data/logs I've read about isn't on my phone. I've tried to erase apps, delete play store cache and data but nothing. After a restart it seems I can DL 1 thing then that's it.

Tried a bunch of stuff so far and nothing.

Sent from my HTC One using xda app-developers app
did you install gapps yourself or was it part of a rom .. you could have wrong version of gapps
HTC One 32 GB AT&T

 
playboypaul
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 109
Join Date: Feb 2012
Location: Vancouver

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by playboypaul View Post
I can't update or download from playstore and I've got plenty space. I get insufficient storage available.

I've read about a folder dev/logs but this folder is almost empty on my phone and data/logs I've read about isn't on my phone. I've tried to erase apps, delete play store cache and data but nothing. After a restart it seems I can DL 1 thing then that's it.

Tried a bunch of stuff so far and nothing.

Sent from my HTC One using xda app-developers app
Right now I'm back on my stock ROM but I am rooted, I've installed tons of gapps and Roms but not lately

Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
playboypaul
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 109
Join Date: Feb 2012
Location: Vancouver

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
did you install gapps yourself or was it part of a rom .. you could have wrong version of gapps
Correction I'm on android revolution HD and i didn't need to install gapps its included

Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
clsA
Old
#5  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 838
Posts: 3,115
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by playboypaul View Post
Correction I'm on android revolution HD and i didn't need to install gapps its included

Sent from my HTC One using xda app-developers app
was maybe just as bad flash, md5 check your file and flash again
HTC One 32 GB AT&T

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes