Post Reply

Random Power Off - Requires Charger

3rd January 2014, 06:36 PM   |  #1  
ajbiz11's Avatar
OP Senior Member
Flag Ann Arbor, MI
Thanks Meter: 122
 
503 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Alright, I use the MyTouch 4g as my daily driver, and I'm quite versed in my tech knowledge and even Android system stuff, but I can't pinpoint why I keep having these issues

When using my Glacier, it just randomly powers off, and I need a charger to get it back on
When it's on, it is usually ABOVE 50% when it happens
When it comes back up, it can be anywhere 0%-98%

I've tried formatting battery status, doing the 15% thing (although that's hard....)

I'm running LegacyCarbon 4.3
Built on 2013/09/10 (from forum)

I'm going to update once it turns back on, although I want to try 4.4, the OpenGL and EGL things are not cool
4th January 2014, 03:15 AM   |  #2  
N_otori0us_'s Avatar
Senior Member
Flag █ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ █`
Thanks Meter: 478
 
1,578 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by ajbiz11

Alright, I use the MyTouch 4g as my daily driver, and I'm quite versed in my tech knowledge and even Android system stuff, but I can't pinpoint why I keep having these issues

When using my Glacier, it just randomly powers off, and I need a charger to get it back on
When it's on, it is usually ABOVE 50% when it happens
When it comes back up, it can be anywhere 0%-98%

I've tried formatting battery status, doing the 15% thing (although that's hard....)

I'm running LegacyCarbon 4.3
Built on 2013/09/10 (from forum)

I'm going to update once it turns back on, although I want to try 4.4, the OpenGL and EGL things are not cool

Same problem with me? I think its the battery
4th January 2014, 09:33 AM   |  #3  
ajbiz11's Avatar
OP Senior Member
Flag Ann Arbor, MI
Thanks Meter: 122
 
503 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by N_otori0us_

Same problem with me? I think its the battery

I can confirm its not just that build of Carbon, and I'm thinking of next testing inside recovery

But yeah, I think its either hardware or battery

Sent from my Barnes & Noble Nook Tablet using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes