Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Error] Pac is loading in ROM PACman v23.0.0 - The AIO Rom

OP Hnk1

4th January 2014, 09:28 AM   |  #1  
Hnk1's Avatar
OP Senior Member
Flag Newcastle Upon Tyne
Thanks Meter: 656
 
622 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Hello

I flashed pacman rom 22.3 in a phone and I seem to get error sometimes " PAC is LOADING " and usually afterwards it restarts! It's not very common!

I am not sure what is causing this : I flashed my ROM and then clear dalvik/wipes and cleared dalvik/wipes before flashing as well.

Also I am using HTC Desire HD of AT&T (Inspire 4G).

Anyone who solved this problem ? And anyone having any idea what causes this error so I can try to fix it if it is bug related ?


Cheers
4th January 2014, 12:34 PM   |  #2  
JJeamy's Avatar
Senior Member
http://forum.xda-developers.com/usercp.php
Thanks Meter: 138
 
385 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
why you must clear dalvik/wipes after flashing the rom..?
what about if you try it just wipe data/ factory reset from recovery before flashing the rom and then nothing to wipe anything else after that..
Last edited by JJeamy; 4th January 2014 at 01:01 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes