Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[SLOVED] ART to dalvik CM11 12/30

OP DobbyDook

4th January 2014, 09:52 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
92 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
I swithed from Dalvik to ART but com.process.ui interupted error appeare.
How can i switch again to dalvik if device not boot.
I've installed CM11 with ION [Dec 30, 2013] on Sensation XE
Last edited by DobbyDook; 4th January 2014 at 04:54 PM. Reason: Solved
4th January 2014, 10:01 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Boot into recovery and reflash your ROM.
Last edited by shal3r; 4th January 2014 at 10:06 AM. Reason: removed unnecessary quote
4th January 2014, 10:07 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
92 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shal3r

Boot into recovery and reflash your ROM.

I already try but always error.
I use nova launcher. It can generate this error?
Last edited by DobbyDook; 4th January 2014 at 10:09 AM.
4th January 2014, 10:08 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Please explain what exactly you tried and what error you got.

I found reports in forums from other users who solved same issue by reflashing ROM or doing factory reset (wipe data) and then reflashing.
4th January 2014, 10:38 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
92 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
[Solved]
I flash 01/04 version and 50 kernel and then phone start correctly.
Runtime is stay switched to ART.
Last edited by DobbyDook; 4th January 2014 at 10:49 AM.
4th January 2014, 10:48 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
.
I wonder why reflash the ROM doesn't work but it can be worked by update...
4th January 2014, 02:12 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
480 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by DobbyDook

I flash 01/04 version and 50 kernel and then phone start correctly.
Runtime is stay switched to ART.

HI, change [Q][Solved] to [SOLVED]

thank i'll Download 50Kernel.
Have a nice weekend

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes