HTC M9 S-OFF In Less Than 24 Hours – No ETA On Release

HTC devices are no stranger to XDA’s Senior Recognized Developers … more

April Fools Round Up: The Year of Nostalgia

April Fools Day is once again upon us and as usual, tech companies everywhere have not … more

Android 5.1 OTA for Nexus Round-Up

The beginning of April is dominated by April Fools. There are jokes and pranks everywhere, which are … more

Official Lollipop for LG G2 Captured

LG is rolling out the Lollipop update for the LG G2. KDZ images for both 16 GB and 32 GB variants … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[SLOVED] ART to dalvik CM11 12/30

4th January 2014, 08:52 AM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
93 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
I swithed from Dalvik to ART but com.process.ui interupted error appeare.
How can i switch again to dalvik if device not boot.
I've installed CM11 with ION [Dec 30, 2013] on Sensation XE
Last edited by DobbyDook; 4th January 2014 at 03:54 PM. Reason: Solved
4th January 2014, 09:01 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Boot into recovery and reflash your ROM.
Last edited by shal3r; 4th January 2014 at 09:06 AM. Reason: removed unnecessary quote
4th January 2014, 09:07 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
93 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shal3r

Boot into recovery and reflash your ROM.

I already try but always error.
I use nova launcher. It can generate this error?
Last edited by DobbyDook; 4th January 2014 at 09:09 AM.
4th January 2014, 09:08 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Please explain what exactly you tried and what error you got.

I found reports in forums from other users who solved same issue by reflashing ROM or doing factory reset (wipe data) and then reflashing.
4th January 2014, 09:38 AM |#5  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
93 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
[Solved]
I flash 01/04 version and 50 kernel and then phone start correctly.
Runtime is stay switched to ART.
Last edited by DobbyDook; 4th January 2014 at 09:49 AM.
4th January 2014, 09:48 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
.
I wonder why reflash the ROM doesn't work but it can be worked by update...
4th January 2014, 01:12 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
481 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by DobbyDook

I flash 01/04 version and 50 kernel and then phone start correctly.
Runtime is stay switched to ART.

HI, change [Q][Solved] to [SOLVED]

thank i'll Download 50Kernel.
Have a nice weekend

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes