What is the Best Third-Party Camera App for Android?

When it comes to Camera apps, there are dozens of great options to choose … more

Google to Acquire XDA, Dev Rewards & Policy Changes

We are delighted to announce that starting on April 20th, a finalized deal with … more

Hi Locker to Help You With Lockscreen Headache

The lockscreen is a part of the OS that we see hundreds of times every day, whether … more

Must Have App Review: Spider Squisher Pro Extreme

Here on XDA TV we have a series we like to call Must Have Apps. These are apps that we … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] D80210f-SEA, LTE issue.

3rd January 2014, 05:59 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Hello everyone,

I got a Singaporian version of the LG G2 (SEA) and today I updated it with the last version of the firmware : V10f
The problem is that i can't reach the hidden menu anymore, applications that can switch on/off LTE data are not working anymore and I can't switch it directly from the network menu (I can just select : GSM or WCDMA (2G or 3G in french))

Someone has a solution ?

Thank you very much and sorry for my weak english
3rd January 2014, 07:17 PM |#2  
gm007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,423
 
4,958 posts
Join Date:Joined: May 2011
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2494751
3rd January 2014, 08:20 PM |#3  
Member
Flag Hamilton
Thanks Meter: 2
 
66 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
I'm guessing it's enabled on a carrier basis within each firmware - I'm on the same SEA firmware, but I have the option for LTE in my options:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1388780403615.jpg
Views:	190
Size:	41.9 KB
ID:	2492146  
4th January 2014, 12:08 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Hum in fact I can activate the LTE by the hidden menu (3845#*802#) but I dont have it in the network menu, I didn't understand what you said "enabled on a carrier basis with each firmware" what does that mean ?
4th January 2014, 12:26 AM |#5  
liti15's Avatar
Senior Member
Flag Tetovo
Thanks Meter: 68
 
344 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Disable fast dormancy in hidden menu and restart and you will have the lte option

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app
The Following 2 Users Say Thank You to liti15 For This Useful Post: [ View ]
4th January 2014, 04:25 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by liti15

Disable fast dormancy in hidden menu and restart and you will have the lte option

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app

Doesnt work still have to activate it throught the hidden menu
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes