5,595,645 Members 45,362 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

cant install any other rom except ultimatum

Tip us?
 
Magpir
Old
#1  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 413
Posts: 4,162
Join Date: Jul 2011
Default cant install any other rom except ultimatum

i have this strange issue where the phone goes into a bootloop whenever i try to install a cm10/or aosp rom other than ultimatum.
i have not tried stock rom yet or any flash with odin . i wish to solve this problem without odin .

what is the probem here anyone knows and how to solve it?
 
aditya rathee
Old
#2  
aditya rathee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 557
Posts: 1,965
Join Date: May 2013
Location: Haryana
Quote:
Originally Posted by Magpir View Post
i have this strange issue where the phone goes into a bootloop whenever i try to install a cm10/or aosp rom other than ultimatum.
i have not tried stock rom yet or any flash with odin . i wish to solve this problem without odin .

what is the probem here anyone knows and how to solve it?
i think flashing stock rom will definitely solve this problem


HIT THANKS IF I HELPED YOU
 
Magpir
Old
#3  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 413
Posts: 4,162
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by aditya rathee View Post
i think flashing stock rom will definitely solve this problem
Can I use stock custom Rom??
 
aditya rathee
Old
#4  
aditya rathee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 557
Posts: 1,965
Join Date: May 2013
Location: Haryana
Quote:
Originally Posted by Magpir View Post
Can I use stock custom Rom??
yes you can


HIT THANKS IF I HELPED YOU
 
Magpir
Old
#5  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 413
Posts: 4,162
Join Date: Jul 2011
So now I just wipe device in cwm normal way and flash a stock based custom Rom right.

Sent from my HTC One using Tapatalk
 
Magpir
Old
#6  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 413
Posts: 4,162
Join Date: Jul 2011
hi ther ei just tried, still bootloop, problem not solved
 
Gilang555
Old
#7  
Gilang555's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 89
Join Date: Sep 2013
Location: Surabaya
Quote:
Originally Posted by Magpir View Post
hi ther ei just tried, still bootloop, problem not solved
Usually first boot in cm10 is taking a long time, but if you already know that, have you tried doing a complete wipe(wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache) before install any custom rom?

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
 
Magpir
Old
#8  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 413
Posts: 4,162
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by Gilang555 View Post
Usually first boot in cm10 is taking a long time, but if you already know that, have you tried doing a complete wipe(wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache) before install any custom rom?

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Yes I did. I didn't use cm 10 Rom ,only cm 7
 
Gilang555
Old
#9  
Gilang555's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 89
Join Date: Sep 2013
Location: Surabaya
Quote:
Originally Posted by Magpir View Post
Yes I did. I didn't use cm 10 Rom ,only cm 7
yes i know you aren't using cm10, but you say that you are trying to install cm10..
what i'm trying to say about cm10 is that I'm afraid you assume it is bootloop when it is not, just have to wait longer,,,

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Add Swipe Utilities to Your App with SimpleFingerGestures Library

Gestures have become an increasingly important element in smartphone UI … more

Android App Review: Lock it Down with Lockdown Pro – XDA Developer TV

Our smartphones are our lives. They store our contacts, emails, … more

Get the AOSP Lock Screen on Your ICS-Powered Samsung Device

Android is the only popular mobile operating system that allows users, … more