Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

KitKat

OP blkhrt13

4th January 2014, 05:45 AM   |  #1  
blkhrt13's Avatar
OP Senior Member
Flag Anderson
Thanks Meter: 15
 
121 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
So, I've been trying to flash a kitkat ROM, and every single time, it fails. I've tried at least 2 different ROMs, including the new beanstalk and ose ROM. Both fail. I noticed that you have to flash with either cwm recovery or the latest version of twrp. Fails with both every time. Wtf!!! I don't understand! What an I going wrong??? I've read and read and read and can't figure it out

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app
4th January 2014, 07:05 AM   |  #2  
WEM97's Avatar
Senior Member
Flag Redmond
Thanks Meter: 843
 
929 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by blkhrt13

So, I've been trying to flash a kitkat ROM, and every single time, it fails. I've tried at least 2 different ROMs, including the new beanstalk and ose ROM. Both fail. I noticed that you have to flash with either cwm recovery or the latest version of twrp. Fails with both every time. Wtf!!! I don't understand! What an I going wrong??? I've read and read and read and can't figure it out

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app

*facepalm* You aren't on the modded version of TWRP are you :P Don't worry I had the same issue initially. Go to the CM11 thread and search for the modified version of TWRP. Also latest touch CWM should work.
4th January 2014, 08:16 PM   |  #3  
GrzlyAdms's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
132 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by blkhrt13

So, I've been trying to flash a kitkat ROM, and every single time, it fails. I've tried at least 2 different ROMs, including the new beanstalk and ose ROM. Both fail. I noticed that you have to flash with either cwm recovery or the latest version of twrp. Fails with both every time. Wtf!!! I don't understand! What an I going wrong??? I've read and read and read and can't figure it out

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app


Here's another recovery option. I haven't tried it yet, but it is based off the latest cwm so it should work for 4.4 based ROMs. It's getting good reviews so far.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2595978
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes