Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Can't change my ROM

OP dizzij

4th January 2014, 07:34 PM   |  #1  
dizzij's Avatar
OP Member
Flag London
Thanks Meter: 5
 
59 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Hey guys, I'm new to this posting- so I apologise if this isn't in the right place!

I'm currently running the ONEDROID ROM with Kit Kat 4.4.2 on my HTC ONE but would like to change to a Paranoid Android Rom.

Everytime I attempt to flash it, it fails. I've tried it a number of times, but with no luck!

I also tried to flash the OMNIROM, but it was the same issue.

What do I need to do in order to flash these roms and how can I prevent this issue from happening again?

Thank you all in advance!

(PS- I've attached an image of my "About Phone" section to aid your answer!)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-01-04 18.27.14.png
Views:	1095
Size:	197.6 KB
ID:	2494111  
4th January 2014, 08:27 PM   |  #2  
rahulraz's Avatar
Senior Member
Flag Patna
Thanks Meter: 48
 
158 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
FlashinG
First See That U Mount Everything Nd Then Flashing
2nd -See That Ur Phone Is Well Rooted
3-Check That Files U Downloaded Is Perfect Not Damaged.
4-U Are Not Following Right Steps To Install
If All Are Perfect Nd Then Also Not InstallinG Odin Stock Rom Nd Then try Again.........
Press Thanks IF I Helped...
The Following User Says Thank You to rahulraz For This Useful Post: [ View ]
4th January 2014, 09:03 PM   |  #3  
dizzij's Avatar
OP Member
Flag London
Thanks Meter: 5
 
59 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rahulraz

First See That U Mount Everything Nd Then Flashing
2nd -See That Ur Phone Is Well Rooted
3-Check That Files U Downloaded Is Perfect Not Damaged.
4-U Are Not Following Right Steps To Install
If All Are Perfect Nd Then Also Not InstallinG Odin Stock Rom Nd Then try Again.........
Press Thanks IF I Helped...

I've tried all of those steps but the result was as it is... :/

As for the stock image- I'll give that a try as a last resort!

Thank you very much!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes