Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,311 Members 47,924 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Can you flash an International S4 rom on the Sprint model?

Tip us?
 
mingolianbeef
Old
#1  
mingolianbeef's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1127
Posts: 1,903
Join Date: Apr 2011
Question [Q] Can you flash an International S4 rom on the Sprint model?

Let me make my disclaimer:

"I am not a noob! I have been consistently active in Android (development and flashing) since the MyTouch 3G Slide days. I understand partition differences, I understand (from experience) that jumping in head first and flashing roms meant for other devices can brick your phone, and I understand that the first thing most people (including myself) think is N00B alert, but this isn't the case."

Now, I have done nothing but flash Sprint ROMs on the device. However, when I noticed that there was a sim slot in my phone the first thing I thought was "What the heck?" Then, some major googling revealed that it needs it for the 4G LTE, but it can also be used on international carriers. THEN, I found a guide posted by a dude that showed how you could set up Domestic GSM carrier sims to be compatible with this phone (And fully functional). SO! My question is, if it walks like a duck and quacks like a duck, can it run an international GS4 rom? I'm asking because I would love to see what Ubuntu OS is like.

Thanks in advance!
Mingo Allen II


News Writer

AndroidSPIN.com


Email: ognimnella@gmail.com
Google Talk: ognimnella@gmail.com
Twitter: @MingoAllenII

Need a review done for your App? Email me. (Do NOT PM me)



Mytouch 3G Slide > Kyocera Echo > HTC Evo 3D > Samsung Nexus S 4G > LG Optimus G (Backup) > Samsung Galaxy S4 (Current)
 
daniel4653
Old
#2  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2629
Posts: 8,192
Join Date: Jul 2010
Location: Southern California
This question has been answered already.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk


 
Team Kernelizers: Making the best out of your phone
 
mingolianbeef
Old
#3  
mingolianbeef's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1127
Posts: 1,903
Join Date: Apr 2011
Default Where?

Quote:
Originally Posted by daniel4653 View Post
This question has been answered already.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
I Googled and there was no thread that came up answering this question. I have been on XDA for some years now so I know that it's annoying to post answered questions, hence my posting this (after properly searching).
Mingo Allen II


News Writer

AndroidSPIN.com


Email: ognimnella@gmail.com
Google Talk: ognimnella@gmail.com
Twitter: @MingoAllenII

Need a review done for your App? Email me. (Do NOT PM me)



Mytouch 3G Slide > Kyocera Echo > HTC Evo 3D > Samsung Nexus S 4G > LG Optimus G (Backup) > Samsung Galaxy S4 (Current)
 
daniel4653
Old
#4  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2629
Posts: 8,192
Join Date: Jul 2010
Location: Southern California
I believe the answer was yes and people said to be sure to flash a sprint kernel after

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk


 
Team Kernelizers: Making the best out of your phone
The Following User Says Thank You to daniel4653 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mingolianbeef
Old
#5  
mingolianbeef's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1127
Posts: 1,903
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by daniel4653 View Post
I believe the answer was yes and people said to be sure to flash a sprint kernel after

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
Thank you
Mingo Allen II


News Writer

AndroidSPIN.com


Email: ognimnella@gmail.com
Google Talk: ognimnella@gmail.com
Twitter: @MingoAllenII

Need a review done for your App? Email me. (Do NOT PM me)



Mytouch 3G Slide > Kyocera Echo > HTC Evo 3D > Samsung Nexus S 4G > LG Optimus G (Backup) > Samsung Galaxy S4 (Current)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes