How to Fix the Nexus Available Storage Bug – XDA TV

Is your Nexus device only showing half of the available storage as it should? Many … more

Don’t Forget About Birthdays with Birthday Reminder

A person’s birthday is, without a doubt,one of the most important days in his … more

Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Quo Vadis, Open {Source, Standards, World}? w/ Jan Wildeboer – XDA:DevCon 2014

Open Source was a big topic at this years XDA:DevCon … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

need help about dual recovery

OP gaboh24

4th January 2014, 07:56 PM   |  #1  
gaboh24's Avatar
OP Senior Member
Flag Laguna
Thanks Meter: 25
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
guys im using the ihackers pure stock rom minimal version rooted at superSU but the cant update the superSU keeps saying installation failed, so my only solution is to flash the supersu 1.86.zip thru recovery but i can't install the dual recovery..any solution for this? im installing the dual recovery here at my rooted 4.3 c6903 almost 10 times with no luck..
4th January 2014, 08:32 PM   |  #2  
Just2Cause's Avatar
Senior Member
Flag Doha, Qatar
Thanks Meter: 84
 
274 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gaboh24

guys im using the ihackers pure stock rom minimal version rooted at superSU but the cant update the superSU keeps saying installation failed, so my only solution is to flash the supersu 1.86.zip thru recovery but i can't install the dual recovery..any solution for this? im installing the dual recovery here at my rooted 4.3 c6903 almost 10 times with no luck..

Do you have locked bootloader? If so, then you can't install recovery as you have partial root due to Sony's RIC in the kernel.


Regards,
~J2C
4th January 2014, 08:39 PM   |  #3  
gaboh24's Avatar
OP Senior Member
Flag Laguna
Thanks Meter: 25
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by Just2Cause

Do you have locked bootloader? If so, then you can't install recovery as you have partial root due to Sony's RIC in the kernel.


Regards,
~J2C

yes i have LB dude, now i know and thanks dude! BTW im attempting to unlocked my bootloader now, how will i fix my x reality after i unlocked my bootloader?..
Last edited by gaboh24; 4th January 2014 at 08:40 PM. Reason: asdasdasda
4th January 2014, 08:54 PM   |  #4  
Just2Cause's Avatar
Senior Member
Flag Doha, Qatar
Thanks Meter: 84
 
274 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gaboh24

yes i have LB dude, now i know and thanks dude! BTW im attempting to unlocked my bootloader now, how will i fix my x reality after i unlocked my bootloader?..

You can't "Fix" X-reality, but you can backup TA partition before unlocking the bootloader and whenever you want X-reality you can restore TA partition and get your bootloader locked again.


Regards,
~J2C
5th January 2014, 04:14 PM   |  #5  
gaboh24's Avatar
OP Senior Member
Flag Laguna
Thanks Meter: 25
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by Just2Cause

You can't "Fix" X-reality, but you can backup TA partition before unlocking the bootloader and whenever you want X-reality you can restore TA partition and get your bootloader locked again.


Regards,
~J2C

dude why my phone is like this im using ihackers pure stock rom minimal version and using ihackers kernel too so after restoring my TA the phone just vibrating and wont boot.
5th January 2014, 05:55 PM   |  #6  
Just2Cause's Avatar
Senior Member
Flag Doha, Qatar
Thanks Meter: 84
 
274 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gaboh24

dude why my phone is like this im using ihackers pure stock rom minimal version and using ihackers kernel too so after restoring my TA the phone just vibrating and wont boot.

Because you should flash stock kernel before restoring ftf.

Try to flash stock kernel now, if it didnt work then flash whole ftf without excluding anything.

That happened to me, and that solved it.



Regards,
~J2C
5th January 2014, 06:34 PM   |  #7  
gaboh24's Avatar
OP Senior Member
Flag Laguna
Thanks Meter: 25
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by Just2Cause

Because you should flash stock kernel before restoring ftf.

Try to flash stock kernel now, if it didnt work then flash whole ftf without excluding anything.

That happened to me, and that solved it.



Regards,
~J2C

thanks dude it works im in LB state now, last question.. why my "File System Version in Software Info is Global-HSPA_14.2.A.290?" i know it should look like this "Global-LTE_14.2.A.290?..why it is HSPA? is that normal?
5th January 2014, 06:57 PM   |  #8  
Just2Cause's Avatar
Senior Member
Flag Doha, Qatar
Thanks Meter: 84
 
274 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gaboh24

thanks dude it works im in LB state now, last question.. why my "File System Version in Software Info is Global-HSPA_14.2.A.290?" i know it should look like this "Global-LTE_14.2.A.290?..why it is HSPA? is that normal?

I don't know? Maybe you flashed C6902 ftf? Or maybe you have C6902 and not C6903

I really don't know.



Regards,
~J2C
5th January 2014, 07:04 PM   |  #9  
gaboh24's Avatar
OP Senior Member
Flag Laguna
Thanks Meter: 25
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by Just2Cause

I don't know? Maybe you flashed C6902 ftf? Or maybe you have C6902 and not C6903

I really don't know.



Regards,
~J2C

hmmm it's ok and thanks for the help.i'll figure it out why it's like this...mybe because of the rom im using.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes