Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,243 Members 51,952 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Help flashing roms please

Tip us?
 
blurry25
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 26
Join Date: Apr 2012
Default [Q] Help flashing roms please

I've recently rooted my Wi-Fi xoom and have attempted to flash some custom roms. I've tried cm10 and multiple eos4 wingray nightlies. The issue I'm having is no matter what Rom I flash it won't boot past the initial boot up logo. It boots past the Motorola logo and then just spins on the custom Rom logo. Whether that be the cm or the eos4 logo. I'm using twrp 2.3.6 for recovery. I've tried flashing both from an sdcard and the xoom's internal memory, same result either way. Any help would be appreciated.
 
superbay
Old
(Last edited by superbay; 5th January 2014 at 07:07 PM.)
#2  
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 208
Join Date: Jun 2010
Location: Wonosari
Quote:
Originally Posted by blurry25 View Post
I've recently rooted my Wi-Fi xoom and have attempted to flash some custom roms. I've tried cm10 and multiple eos4 wingray nightlies. The issue I'm having is no matter what Rom I flash it won't boot past the initial boot up logo. It boots past the Motorola logo and then just spins on the custom Rom logo. Whether that be the cm or the eos4 logo. I'm using twrp 2.3.6 for recovery. I've tried flashing both from an sdcard and the xoom's internal memory, same result either way. Any help would be appreciated.
It's a bootloop, mate. Have you wiped data and cache?
__________________________________________________ __________________________________________________ _
HTC Dream - would love to have it once again
HTC Desire - kinda miss the optical scroll
Motorola Droid X - loads of fun with it
Apple iPad the 1st - the first and the last
Motorola Razr - the kevlar saved my life once lol
Nokia X2-00 - been drunk and got someone replacing the Razr with it lol 2.0
Motorola Xoom - will keep it forever
HTC One X+ - a wrong choice i won't regret
The Following User Says Thank You to superbay For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
blurry25
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 26
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by superbay View Post
It's a bootloop, mate. Have you wiped data and cache?
I had wiped both the dalvik cache and cache with no success prior to paying this question. Based on your recommendation I wiped everything and it worked. No bootloop now. Thanks a bunch!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes