Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can't SuperCID

OP LSGio

5th January 2014, 01:32 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
140 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
i tried to supercid using this method:
http://forum.xda-developers.com/show...1#post26516911

i wanna superCID beacause i want S-off
my problem is after i type dd if=/sdcard/mmcblk0p4MOD of=/dev/block/mmcblk0p4 and i wanna reboot to bootloader using adb reboot bootloader it says device not found!
and if i reboot it manually and check the CID it stays the same (HTC__K18)

does it have something to do with the HBOOT version? mine is 2.15.0000
also i currently have cyanogenmod 10.2
with unlocked bootloader and TWRP recovery

pease help me to superCID
5th January 2014, 03:48 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 8
 
38 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Have you tried Rumrunner S-Off? It worked for my One S (CM10.2 Stable) very well and you don't need SuperCID to do it. Follow the instructions on their page and it should work on first try. One thing which they didn't mention on their instructions is that root access for ADB must be turned on from developer settings to get it working. Also be sure that you have only HTC drivers and HTC Sync is uninstalled and ADB and fastboot work with your phone.
5th January 2014, 07:12 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
140 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by attelaut

Have you tried Rumrunner S-Off? It worked for my One S (CM10.2 Stable) very well and you don't need SuperCID to do it. Follow the instructions on their page and it should work on first try. One thing which they didn't mention on their instructions is that root access for ADB must be turned on from developer settings to get it working. Also be sure that you have only HTC drivers and HTC Sync is uninstalled and ADB and fastboot work with your phone.

thank you very much for the reply but can u just tell me how do i enable root access for adb from the settings?
5th January 2014, 10:07 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 8
 
38 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Go to developer settings (enable them from About Phone by tapping version for few times in a row. It should be the most bottom one with value: J and five numbers and letters after it. On KitKat it is KOT49H. There might be some additional information too.) and enable debugging from there. Then look for a setting which has something about root permission/access and it has four options: Apps and ADB, Apps only, ADB only and None. You should check one which has ADB and apps. I can't check what's there because I have only Nexus devices with stock ROM and I've sold my One S to my friend.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes