Post Reply

Looking to reset bootloader to complete stock

OP treetolber

5th January 2014, 07:31 PM   |  #1  
treetolber's Avatar
OP Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 195
 
854 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
I have already re-locked and flashed the 3.0.5 RUU and everything is completely stock except the bootloader reading S-Off and Relocked.

I'm looking to reset the bootloader to read S-On and Locked just as it would be right out of the box.

Sent from my HTCONE using xda app-developers app
5th January 2014, 09:27 PM   |  #2  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Durres
Thanks Meter: 1,298
 
2,293 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by treetolber

I have already re-locked and flashed the 3.0.5 RUU and everything is completely stock except the bootloader reading S-Off and Relocked.

I'm looking to reset the bootloader to read S-On and Locked just as it would be right out of the box.

Sent from my HTCONE using xda app-developers app

Hmmm. I don't suggest getting s-on, it's pretty risky. You better flash this hexedited hboot http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2314921
It basically masks the s-off as s-on. No one will ever notice it, it's basically risk-free and you remain s-off

Sent from my HTCONE using Tapatalk
The Following User Says Thank You to elvisypi For This Useful Post: [ View ]
6th January 2014, 12:47 AM   |  #3  
treetolber's Avatar
OP Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 195
 
854 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Quote:
Originally Posted by elvisypi

Hmmm. I don't suggest getting s-on, it's pretty risky. You better flash this hexedited hboot http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2314921
It basically masks the s-off as s-on. No one will ever notice it, it's basically risk-free and you remain s-off


Sent from my HTCONE using Tapatalk


This needs to be done while I still have root access right? Because I have already relocked and ran the latest 3.0.5 RUU.


I'd rather not unlock and root again if I don't have too.
6th January 2014, 12:55 AM   |  #4  
BD619's Avatar
Forum Moderator
Flag Xda-Dev,NV
Thanks Meter: 7,905
 
8,253 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by treetolber

This needs to be done while I still have root access right? Because I have already relocked and ran the latest 3.0.5 RUU.


I'd rather not unlock and root again if I don't have too.

No need for root it's flashed from RUU mode
I would advise using RootLinix hboot instead it will read hboot 1.55
Last edited by BD619; 6th January 2014 at 12:58 AM.
6th January 2014, 01:15 AM   |  #5  
treetolber's Avatar
OP Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 195
 
854 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Quote:
Originally Posted by BD619

No need for root it's flashed from RUU mode
I would advise using RootLinix hboot instead it will read hboot 1.55


I'm not familiar with that. Do you know of a link?
6th January 2014, 01:19 AM   |  #6  
BD619's Avatar
Forum Moderator
Flag Xda-Dev,NV
Thanks Meter: 7,905
 
8,253 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by treetolber

I'm not familiar with that. Do you know of a link?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2565201
Just follow the instructions in the thread
The Following User Says Thank You to BD619 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes