Post Reply

[Q] Issues Rooting with 4.1.2

OP rtotheotothez

6th January 2014, 04:34 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I've got a t999 (not LTE) with UVDMD5 build running 4.1.2. I have been trying all evening to root for the first time, but I just can't seem to get it. I first went with High On Android's method and all went smoothly until I tried to open the .zip file in ClockworkModRecovery - phone just goes into plain old Android recovery mode.

I thought downloading mskip's Unified Toolkit would solve all my life's problems, but 7.0 doesn't appear to support my particular model and the comments about how to get version 7.5 may as well be in German for all I understand. I've searched all over the forums and found similar issues, but the ones I've seen with replies were equally difficult to understand. I'm still pretty nooby here.

I don't care about resetting the counter - I don't have any kind of warranty to deal with. Has someone rooted a t999 running 4.1.2 who can help me figure out what I'm doing wrong in plain English?
6th January 2014, 05:08 AM   |  #2  
serio22's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 772
 
2,352 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Download and flash the MD5 firmware from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1949687 and flash it with Odin

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank