Post Reply

[Q] I need to go back to stock rom (Help)

6th January 2014, 04:17 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Hello

I need to go back Stock Rom on my Tmobile S4 but i cant seem to find out how to do it. looked and looked but i just cant find out how to go back. can some one please help me with a link on how to get back to 100% stock or explain how to

thank you
6th January 2014, 04:22 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 4
 
48 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2336392
6th January 2014, 05:02 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Will this all so put Touchwiz back on my S4 i am running CM11 if thats any help
6th January 2014, 03:10 PM   |  #4  
baseballfanz's Avatar
Senior Member
Flag Sugar Land TX
Thanks Meter: 1,712
 
6,693 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
That's the stock firmware so yeah you should be on touchwiz once it's done.

☞ Sent from here☜🙈🙉🙊
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
stock s4
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes