Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Is it possible to change the root once its already rooted?

OP broquete

6th January 2014, 06:28 AM   |  #1  
OP Junior Member
Bronx
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
I rooted my sisters phone when she got it for Christmas but when I rooted it and installed CM11 I rooted it with a MetroPCS file instead of the T-Mobile one. It works fine but shes having problems with the calls and stuff every update.
6th January 2014, 07:04 AM   |  #2  
serio22's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 843
 
2,492 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
What file did you use? Have you tried flashing the cm11 for the d2tmo?

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk
6th January 2014, 11:14 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 17
 
80 posts
Join Date:Joined: May 2010
Or just put it back to a "stock" (but rooted) version...lots of posts here on XDA to help you do that !
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes