Smart Lock for Chrome Now Available for Chromebooks

Android 5.0 Lollipop introduced a useful feature titled Smart Lock, which kept your … more

Alibaba Breathes New Life Into Game-Console Maker Ouya

After asuccessful KickStarter campaign, Android console Ouya failed to become a … more

Use JSON to Dynamically Load Layouts with json2view

You normally use XML layouts for your applications, but what if you need a simpler way to … more

OnePlus Teases Their New ROM, OxygenOS

OnePlus went back to the drawing board tocreate a ROM that they promisewill be open,customizable, and … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Stuck On Factory Boot Up Screen

OP daddymemoru

7th January 2014, 12:20 AM   |  #11  
XAlexander_AlexanderX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 95
 
396 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by daddymemoru

Yeah I finally got to the home screen but it still won't let me add one >

Those are all the things I did .. I don't what to say. Have you tried connecting to other WiFi? Are you running stock ?

Sent from my LGMS769 using Tapatalk
7th January 2014, 01:21 AM   |  #12  
daddymemoru's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 4
 
65 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Quote:
Originally Posted by XAlexander_AlexanderX

Those are all the things I did .. I don't what to say. Have you tried connecting to other WiFi? Are you running stock ?

Sent from my LGMS769 using Tapatalk

Yeah I'm running stock, and I don't know any other wi-fi.
7th January 2014, 01:27 AM   |  #13  
XAlexander_AlexanderX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 95
 
396 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by daddymemoru

Yeah I'm running stock, and I don't know any other wi-fi.

You're obviously replying over WiFi. Umm the only thing I would do at this time is download connectify and turn my PC into a hotspot and use the WiFi from there.

Sent from my LGMS769 using Tapatalk
7th January 2014, 05:04 AM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 627
 
582 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Post Info
Quote:

You're obviously replying over WiFi. Umm the only thing I would do at this time is download connectify and turn my PC into a hotspot and use the WiFi from there.

Yup ,he is right
Last edited by rr46000; 7th January 2014 at 05:08 AM.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
error, optimus, screen, start, stuck
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes