Post Reply

[Q] Can't mount anything in CWM

OP greatroyals

6th January 2014, 10:58 AM   |  #1  
greatroyals's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
I am using GingerBread 2.3.6 DDKQ7, and i want to flash Hyperion 8 Golden Master Final Edition on my Samsung Galaxy Pop GT-S5570..
I flashed CWM recovery v 6.0.4.5 to flash Hyperion ROM but when i boot into recovery it gives message that E: can't mount , it also can not mount cache, system and data also..
please help me for this..
because of these i can not flash hyperion ROM..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SC20140105-153213.png
Views:	562
Size:	18.8 KB
ID:	2497780  
6th January 2014, 04:08 PM   |  #2  
amolgosavi's Avatar
Senior Member
Flag *MUMBAI*
Thanks Meter: 145
 
669 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Try from another memory card..move your rom in another memory card and flash it from cwm.

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
6th January 2014, 05:38 PM   |  #3  
greatroyals's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Phone
Quote:
Originally Posted by amolgosavi

Try from another memory card..move your rom in another memory card and flash it from cwm.

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2


its not the problem of sdcard mounting..
its the problem of data,cache and system mounting..
they can't be mounted in cwm..
7th January 2014, 05:22 AM   |  #4  
amolgosavi's Avatar
Senior Member
Flag *MUMBAI*
Thanks Meter: 145
 
669 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Just try another sd card then your problem is solved...just try once and reply

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank