Post Reply

[Q] Pipo S1 pro turning on problem

7th January 2014, 02:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Hello everyone,

I've have tablet pipo s1 pro and after using it a while I hade this problem:

When I push the power button and I hold it 3-5 sec it is starting , but after I move my finger from there is stopping immediately. After I tryed a few times I decided that is out of battery. When I put the garger in - the tablet starts alone without to push any button. I saw that the tablet is charged on 100% and I removed the cable, but when I push the power button to shut it down - is stopping immediately. Is doing same thing if I let it to sleep - wakes up when I push the power button, but stops working immediately again. Now if I want to start the tablet and use it I must put it in charger first.

I tryed a few things, but nothing worked:

- factory reset
- flashig with new ROM - I used custom rom:

Specifications:

-Based off of stock firmware 20130702
-4GB User App Space
-Fixed Build.prop for better market access (GT-i9300) (the i9300 is the Exynos Quad based SIII)
-Removed Chinese Apps\Junk and updated google core services.
-Firmware is in English by default
-Antutu benchmark score of 20286

After I did all this the problem remained. Can you please give me some idea how to solve this problem or maybe someone had the same ?

Thanks.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank