Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

HELP!! Google software's not working!

OP JayceChan

5th January 2014, 04:08 PM   |  #1  
JayceChan's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Few days ago I was happily viewing YouTube vids and suddenly my phone shutdown and when I rebooted it YouTube says no network connection and android market says error downloading . I thought it would fix in a few days but until now it still doesn't work

Sent from my E15i using xda app-developers app
5th January 2014, 04:50 PM   |  #2  
cascabel's Avatar
Senior Member
a city in a galaxy far far away
Thanks Meter: 730
 
5,308 posts
Join Date:Joined: May 2012
That happened to me before, but it took a few days to get it working agaon without doing anything. Try clearing data of play store and google framework and reboot. Update youtube if you haven't. As i recall there was a YT update that messed up connectivity for a number of users.
6th January 2014, 10:56 AM   |  #3  
JayceChan's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Im using a xperia x8 so I don't have YouTube on my market

Sent from my E15i using xda app-developers app
7th January 2014, 12:30 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
try clearing cache youtube n flashing gapps. Works for me.
7th January 2014, 03:02 PM   |  #5  
JayceChan's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Clearing the cache didn't work for me

Sent from my E15i using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes