Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,609 Members 42,323 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] winxp MTP problems

Tip us?
 
2hipso
Old
#1  
2hipso's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 36
Posts: 127
Join Date: Jan 2014
Location: Slovakia, Žilina
Default [Q] winxp MTP problems

Do you guys know what's the problem?

I can't transfer files from/to my PC, windows don't recognize my phone (only opening " found new hardware") and also, when I check "Media device (MTP) on my Moto G I don't see notification that my mobile is connected to PC (before it was showing that notification).

I previously installed MTP driver from microsoft page, also Windows Media Player 11 and motorola drivers and it was working.

Then due some problems with my OS I performed system restore and now I have this problems.

I already installed MTP drivers from microsoft, WMP 11 and also motorola device manager. My device still remains unrecognized. Any ideas?

Motorola Moto G - 8GB (not rooted) | System version: Retail.en.DE | Android version: 4.4.2 KitKat
If my post was helpful, just hit the THANKS button
 
2hipso
Old
#2  
2hipso's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 36
Posts: 127
Join Date: Jan 2014
Location: Slovakia, Žilina
Default anyone

I tried enabling debugging mode, still not working even after update it is not working. What the hell is that?

Motorola Moto G - 8GB (not rooted) | System version: Retail.en.DE | Android version: 4.4.2 KitKat
If my post was helpful, just hit the THANKS button
 
manudo
Old
#3  
manudo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 413
Join Date: May 2013
Location: Quesada
Quote:
Originally Posted by 2hipso View Post
Do you guys know what's the problem?

I can't transfer files from/to my PC, windows don't recognize my phone (only opening " found new hardware") and also, when I check "Media device (MTP) on my Moto G I don't see notification that my mobile is connected to PC (before it was showing that notification).

I previously installed MTP driver from microsoft page, also Windows Media Player 11 and motorola drivers and it was working.

Then due some problems with my OS I performed system restore and now I have this problems.

I already installed MTP drivers from microsoft, WMP 11 and also motorola device manager. My device still remains unrecognized. Any ideas?
Listen dude, first of all, you should update, because Windows XP is a pain in the a**.
Other thing, press Windows key + R, type devmgmt.msc, enter and search for an Android device.
If you found it, then download the Google USB Drivers and install.
Can I get legal issues if I name a custom ROM like "Jelly Beans (sweetened with Splenda)"? Serious question. D:

Moto G (Stock KitKat 4.4.2)
Xperia Sola (Paranoid Android 1.6 - 4.0.4 ICS)

Currently busy because of college works and stuff, so I afk, sorry folks.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes