FORUMS

[Q] chrome tab cast with no sound, even when using PPAPI

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By a_gil_m, Junior Member on 7th January 2014, 05:11 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi all, I can't get sound in my TV when tab casting from chrome. I found out that this could occur if using NPAPI flash plugin, so I disabled it, and enabled pepperflash PPAPI instead... ... but I still can't get sound in my TV. When using direct play from youtube I get sound... the problem is only when using tab cast.

Any hint on what might be wrong?

Gil

Google Chrome 31.0.1650.63 (build 238485) m OS Windows Blink 537.36 (@163124) JavaScript V8 3.21.18.13 Flash 11.9.900.170
Last edited by a_gil_m; 9th January 2014 at 11:20 AM. Reason: no answers
 
 
7th January 2014, 06:42 PM |#2  
bhiga's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 971
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by a_gil_m

Hi all, I can't get sound in my TV when tab casting from chrome. I found out that this could occur if using NPAPI flash plugin, so I disabled it, and enabled pepperflash PPAPI instead... ... but I still can't get sound in my TV. When using direct play from youtube I get sound... the problem is only when using tab cast.

I don't recall having to install any plugins to get Flash to work in Chrome. But I could have and just forgot...
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes