Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] No OS installed? <-- Bootloader [Q]

OP Gixy

7th January 2014, 05:10 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
31 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I'm alraedy trying to get s-off on my device and had another thread.
But i now noticed that the bootloader show :
Os-
And aswell if i "fastboot getvar all":
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4T.21.3218.21
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: <--
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON

My question is how this is possible / fix this ?
7th January 2014, 05:41 PM   |  #2  
kamilmirza's Avatar
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 308
 
1,200 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by Gixy

I'm alraedy trying to get s-off on my device and had another thread.
But i now noticed that the bootloader show :
Os-
And aswell if i "fastboot getvar all":
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4T.21.3218.21
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: <--
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON

My question is how this is possible / fix this ?

you tried to flash firmware with S-ON that's why the main is blank
7th January 2014, 05:42 PM   |  #3  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,134
 
6,311 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by Gixy

I'm alraedy trying to get s-off on my device and had another thread.
But i now noticed that the bootloader show :
Os-
And aswell if i "fastboot getvar all":
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4T.21.3218.21
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: <--
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON

My question is how this is possible / fix this ?

were you trying to flash a firmware package or a ruu?

looks like your firmware is in limbo


please post the rest of your getvar all (excluding IMEI and s/n), cause the radio version you have looks like a GPE version... so is your phone an original GPE, a Sense modified to GPE, or a Sense version? (what's the colour of bootloader, white or black?)
The Following User Says Thank You to nkk71 For This Useful Post: [ View ]
7th January 2014, 08:11 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
31 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by nkk71

were you trying to flash a firmware package or a ruu?

looks like your firmware is in limbo


please post the rest of your getvar all (excluding IMEI and s/n), cause the radio version you have looks like a GPE version... so is your phone an original GPE, a Sense modified to GPE, or a Sense version? (what's the colour of bootloader, white or black?)


C:\Users\Misha\Desktop\ADB>fastboot getvar all
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4T.21.3218.21
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main:
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON
INFOserialno: ***
INFOimei: ***
INFOmeid: 00000000000000
INFOproduct: m7_ul
INFOplatform: HBOOT-8064
INFOmodelid: PN0710000
INFOcidnum: T-MOB101
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 4024mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-d2906a15
INFOhbootpreupdate: 11
INFOgencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.047s

I tried installing GPE with S-On untill i realised i had to S-Off first. Could this be the issue?
Any support would be hugely appriciated, am trying to get GPE, have another thread running with some problems getting S-Off with Rumrunner, but i have seem to have a unsupported CID i guess ( T-Mob101)
And i'm on the Sense ( White bootloader )
I've tried flashing a RUU, which was invalid with my CID. But Phone simply rebooted and worked fine?
Last edited by Gixy; 7th January 2014 at 09:09 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes