Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,580 Members 40,784 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] No OS installed? <-- Bootloader [Q]

Tip us?
 
Gixy
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 31
Join Date: Dec 2011
Default [Q] No OS installed? <-- Bootloader [Q]

I'm alraedy trying to get s-off on my device and had another thread.
But i now noticed that the bootloader show :
Os-
And aswell if i "fastboot getvar all":
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4T.21.3218.21
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: <--
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON

My question is how this is possible / fix this ?
 
kamilmirza
Old
#2  
kamilmirza's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 262
Posts: 1,117
Join Date: Dec 2011
Location: Lahore
Quote:
Originally Posted by Gixy View Post
I'm alraedy trying to get s-off on my device and had another thread.
But i now noticed that the bootloader show :
Os-
And aswell if i "fastboot getvar all":
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4T.21.3218.21
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: <--
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON

My question is how this is possible / fix this ?
you tried to flash firmware with S-ON that's why the main is blank
hit the THANKS button if helped
Google Nexus 5
 
nkk71
Old
#3  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2697
Posts: 5,456
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by Gixy View Post
I'm alraedy trying to get s-off on my device and had another thread.
But i now noticed that the bootloader show :
Os-
And aswell if i "fastboot getvar all":
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4T.21.3218.21
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: <--
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON

My question is how this is possible / fix this ?
were you trying to flash a firmware package or a ruu?

looks like your firmware is in limbo


please post the rest of your getvar all (excluding IMEI and s/n), cause the radio version you have looks like a GPE version... so is your phone an original GPE, a Sense modified to GPE, or a Sense version? (what's the colour of bootloader, white or black?)
The Following User Says Thank You to nkk71 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Gixy
Old
(Last edited by Gixy; 7th January 2014 at 08:09 PM.)
#4  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 31
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by nkk71 View Post
were you trying to flash a firmware package or a ruu?

looks like your firmware is in limbo


please post the rest of your getvar all (excluding IMEI and s/n), cause the radio version you have looks like a GPE version... so is your phone an original GPE, a Sense modified to GPE, or a Sense version? (what's the colour of bootloader, white or black?)

C:\Users\Misha\Desktop\ADB>fastboot getvar all
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4T.21.3218.21
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main:
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON
INFOserialno: ***
INFOimei: ***
INFOmeid: 00000000000000
INFOproduct: m7_ul
INFOplatform: HBOOT-8064
INFOmodelid: PN0710000
INFOcidnum: T-MOB101
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 4024mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-d2906a15
INFOhbootpreupdate: 11
INFOgencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.047s

I tried installing GPE with S-On untill i realised i had to S-Off first. Could this be the issue?
Any support would be hugely appriciated, am trying to get GPE, have another thread running with some problems getting S-Off with Rumrunner, but i have seem to have a unsupported CID i guess ( T-Mob101)
And i'm on the Sense ( White bootloader )
I've tried flashing a RUU, which was invalid with my CID. But Phone simply rebooted and worked fine?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes