Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more
Post Reply

Mahdi Rom 4.4.2 Low default brightness and Autobrightness custom levels aren't work

6th January 2014, 06:05 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Low default brightness and Autobrightness custom levels aren't working??

This problem exists for a long time for D-802

sorry i m not reply at G2 Original Android Development

this rom:

[ROM][4.4.2 KOT49H] Mahdi Rom 4.4.2 [D800/801/802/803/LSVS980] (Echo Fixed) [1/05]

http://forum.xda-developers.com/show...590700&page=51

im used D-802

sorry for my poor english......
6th January 2014, 10:19 AM   |  #2  
discostu2's Avatar
Member
Flag Genova
Thanks Meter: 3
 
67 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
On my G2 D802 with mahdi rom (1/05) brightness works fine without problem.
Have you tried to re-flash the rom with full wipe?
6th January 2014, 11:08 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by discostu2

On my G2 D802 with mahdi rom (1/05) brightness works fine without problem.
Have you tried to re-flash the rom with full wipe?

yes im full wipe

the auto brightness is work But slow response

the custom levels aren't working
6th January 2014, 11:27 AM   |  #4  
discostu2's Avatar
Member
Flag Genova
Thanks Meter: 3
 
67 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Seaks

yes im full wipe

the auto brightness is work But slow response

the custom levels aren't working

this is very strange, i use manual brightness without problems.
i confirm that the auto brightness works but it has a slow response infact i use manual levels with the tile in the quick settings panel
6th January 2014, 01:09 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 10
 
90 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by discostu2

this is very strange, i use manual brightness without problems.
i confirm that the auto brightness works but it has a slow response infact i use manual levels with the tile in the quick settings panel

you custom levels are working now? ..1/05
settings -brightness-custom brightness
Last edited by xylonfans; 6th January 2014 at 01:11 PM.
6th January 2014, 02:43 PM   |  #6  
discostu2's Avatar
Member
Flag Genova
Thanks Meter: 3
 
67 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Yes, custom brightness works fine

Inviato dal mio LG-d801 utilizzando Tapatalk
6th January 2014, 03:00 PM   |  #7  
Member
Flag GDL
Thanks Meter: 27
 
75 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
On my VS980 both were working fine, I did a clean flash, now I'm on another rom

Sent from my VS980 4G
7th January 2014, 08:04 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
28 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Still Broke
Appears to be broke for me also VS980...

For giggles I set all auto-brightness values to 94%, it's WAAYY below that all the time and doesn't really appear to change.

The sensor lux values seem to be correct and the brightness values seem correct as you adjust the levels but it doesn't adjust as it should according to the light...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank