Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

[q] help plzz fast....

OP sortep1989

7th January 2014, 10:38 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
NEED HELP PLZZ
I was trying to change the MID,CID with this guide http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2322820 and now i'm stuck on the last step with my HTC One on with that gray screen and whenn i try to flash the RUU from this guide http://htc-one.wonderhowto.com/how-to/convert-any-htc-one-into-stock-google-play-edition-with-bootloader-recovery-ota-updates-0148068/ i get this:

C:\sdk\platform-tools>fastboot flash zip gpe.zip
error: cannot open 'gpe.zip'
7th January 2014, 10:41 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 421
 
1,745 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Did you do this:

fastboot oem rebootRUU.

fastboot flash zip filename
fastboot flash zip filename (second time) ?
7th January 2014, 10:45 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

Did you do this:

fastboot oem rebootRUU.

fastboot flash zip filename
fastboot flash zip filename (second time) ?

when i use : fastboot oem reboot RUU the screen gose black and nothing hapens :/
7th January 2014, 10:55 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 421
 
1,745 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Post a fastboot getvar all output
7th January 2014, 10:58 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

Post a fastboot getvar all output

so i manage to get my HTC running again but couldn't install tha RUU:

C:\sdk\platform-tools>fastboot flash zip gpe.zip
error: cannot open 'gpe.zip'


C:\sdk\platform-tools>fastboot flash zip gpe.zip
error: cannot open 'gpe.zip'


C:\sdk\platform-tools>fastboot flash zip gpe.zip
error: cannot open 'gpe.zip'


C:\sdk\platform-tools>fastboot oem rebootRUU
...
(bootloader) Start Verify: 0
OKAY [ 0.046s]
finished. total time: 0.046s

C:\sdk\platform-tools>fastboot flash zip RUU-HTC_One_GE-2.14.1700.15.zip
sending 'zip' (467625 KB)...
OKAY [ 22.085s]
writing 'zip'...
(bootloader) zip header checking...
(bootloader) zip info parsing...
(bootloader) checking model ID...
(bootloader) start image[hboot] unzipping for pre-update check...
(bootloader) start image[hboot] flushing...
(bootloader) [RUU]WP,hboot,0
(bootloader) [RUU]WP,hboot,100
(bootloader) ...... Successful
FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)
finished. total time: 23.430s

C:\sdk\platform-tools>fastboot flash zip RUU-HTC_One_GE-2.14.1700.15.zip
< waiting for device >
target reported max download size of 1526722560 bytes
sending 'zip' (467625 KB)...
OKAY [ 23.033s]
writing 'zip'...
(bootloader) zip header checking...
(bootloader) zip info parsing...
(bootloader) checking model ID...
FAILED (remote: 41 model id check fail)
finished. total time: 23.450s
7th January 2014, 10:59 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 421
 
1,745 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
The error is obviously MID. Fix it!
The Following User Says Thank You to SaHiLzZ For This Useful Post: [ View ]
7th January 2014, 11:10 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

The error is obviously MID. Fix it!

i fixed the MID isue and now sows an other error -.-

C:\sdk\platform-tools>fastboot flash zip RUU-HTC_One_GE-2.14.1700.15.zip
target reported max download size of 1526722560 bytes
sending 'zip' (467625 KB)...
OKAY [ 23.207s]
writing 'zip'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 23.242s
7th January 2014, 11:16 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 421
 
1,745 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
You didn't do rebootruu
7th January 2014, 11:28 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by sahilzz

you didn't do rebootruu

omg works perfect now i have htc one google play edition thanks a lot :ddddd

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes