Post Reply

[Q] boot looped when I flashed the kdz

3rd January 2014, 11:13 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
I flashed a Bam-Rom kitkat,that had no way of accessing the sd card when I plugged it in and no wifi, so I flashed the stock kdz. When the kdz finished I was stuck in a constant bootloop. I have an LG E973.
4th January 2014, 12:54 AM   |  #2  
MitoTakatori's Avatar
Senior Member
Flag Quezon City
Thanks Meter: 206
 
1,458 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by kingsukhoi

I flashed a Bam-Rom kitkat,that had no way of accessing the sd card when I plugged it in and no wifi, so I flashed the stock kdz. When the kdz finished I was stuck in a constant bootloop. I have an LG E973.

Try hard reset mate.
The Following User Says Thank You to MitoTakatori For This Useful Post: [ View ]
5th January 2014, 09:00 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
After hard reset, try to flash kdz again.
8th January 2014, 12:40 AM   |  #4  
inverzion's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
simple fix
I had the same problem on my phone, but all I needed to do to fix it was to flash the kdz file a couple of more times.
Or maybe you got a kdz file for other versions of the Optimus G?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank