Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more

Unlock Hidden Camera Settings on Your Moto G

At one point in time or another, weve all gotten very fiddly with the camera settings on our … more

XDA Partners with LG for Developer Challenge

Many Android enthusiasts know the name LG. LG is the maker of some Google Nexus devices and some … more
Post Reply

How to make downgrade and check the k2_something...

6th January 2014, 10:09 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Hi,
I'm new in HTC.I have Xperia, but in HTC i'ts totally different!
My friend has upgraded his phone to 4.2.2 with sense5, but he is really angry, because he don't like that style of new sense, he asked me for help, and he said, that I can break waranty so I read a lot of tutorials on forum, but I don't realy got it.What is this k2_u or something?
I'm totally noob in HTC...
What method should I try? moonshine or facepalm or another?And where I can download the 4.1.2 orginal rom?
Regards,
pimiks6, also known as MiXer...
************************************************** **********
PS.I don't write in english very well!
6th January 2014, 10:47 AM   |  #2  
old.splatterhand's Avatar
Recognized Contributor
Flag Saturn III
Thanks Meter: 1,603
 
2,683 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
k2u is device codename, in this case without LTE.
We need some more information, please:
- all whats written in bootloader
- device already unlocked?
- which software running
...

Download terminal emulator from playstore and type
Code:
getprop ro.aa.modelid
and
Code:
getprop ro.aa.romver
Put the output here.

For S-off you need http://rumrunner.us/
7th January 2014, 06:45 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Ok, so this phone isn't unlocked.I'll download terminal amulator if
he visits me. thanks for reply


Sent from my Xperia Neo V using xda app-developers app
7th January 2014, 06:57 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I wrote to him about it he downloaded the android terminal emulator and typed this.
Here are outputs :
Output from "getprop ro.aa.modelid":
"PL801000"
From "getprop ro.aa.romver" :
"3.11.118.10"
Version is 4.22 with sense 5, I written this in first post

Sent from my Xperia Neo V using xda app-developers app
7th January 2014, 07:05 PM   |  #5  
old.splatterhand's Avatar
Recognized Contributor
Flag Saturn III
Thanks Meter: 1,603
 
2,683 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
First step: get S-Off -> http://rumrunner.us/
There are many 4.2.2 with Sense 5 out there (3.11.118.10)
T-mobile Poland, right?
Last edited by old.splatterhand; 7th January 2014 at 07:08 PM.
8th January 2014, 05:55 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Yes, right
But there is note at this site, that I must have root and bootloader unlocked too, Should I do this for first?

Sent from my Xperia Neo V using xda app-developers app
Last edited by pimiks6; 8th January 2014 at 06:00 AM.
8th January 2014, 07:02 AM   |  #7  
old.splatterhand's Avatar
Recognized Contributor
Flag Saturn III
Thanks Meter: 1,603
 
2,683 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Yes, you need to do that.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes