Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

How do i repair a boot loop on a samsung galaxy ace gt-s58391i

7th January 2014, 08:09 AM |#11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
[QUOTE=Envy-X;49177628]What difference does it make if it turns from s5839i to s5830i?
Just try it. [QUOTE]I just wanted to make sure first as I didn't want to brick the phone as we don't have any mobile phone shops in my town if anything went wrong. I will try and flash the phone later as didn't have much time yesterday.
 
 
7th January 2014, 11:01 PM |#12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I flashed the australia file and now my phone is working but now I cannot check my 3 account, So would anyone know where I can get the 3 firmware from as I don't want to go over my minutes.
8th January 2014, 04:26 AM |#13  
Hitesh2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag ☆◢Mumbai◣☆
Thanks Meter: 1,438
 
1,814 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by adamnatashachloe

I flashed the australia file and now my phone is working but now I cannot check my 3 account, So would anyone know where I can get the 3 firmware from as I don't want to go over my minutes.

Can you explain what is 3 account ?
8th January 2014, 07:11 AM |#14  
Envy-X's Avatar
Senior Member
Flag Derby, England
Thanks Meter: 816
 
1,629 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by adamnatashachloe

I flashed the australia file and now my phone is working but now I cannot check my 3 account, So would anyone know where I can get the 3 firmware from as I don't want to go over my minutes.

Just download the three app from play store. @Hitesh2626 a service provider.
The Following User Says Thank You to Envy-X For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes