Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,725 Members 37,861 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Tasker Problem

Tip us?
 
Mekanikz
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 142
Join Date: Feb 2012
Default [Q] Tasker Problem

Anyone know what the hell is wrong with my Tasker? After every action it immediately undoes what it was set up to do. For example if it's supposed to turn on data, it will for like 5 seconds then immediately turn it off. Same with GPS, WiFi, Location Access, etc. This is for all profiles. I've tried disabling and enabling every profile thinking maybe one is the cause of it with no luck. I also removed exit tasks for particular ones and didn't find anything. I've tried uninstalling and re-installing Tasker with no luck. I've attached the profile backups to this post if anyone wants to take a look.

Note: I am using Tasker along with the Secure Settings plugin (only GPS and location toggles are enabled). I'm also on 4.3 using Tasker 4.1u3.
Attached Files
File Type: zip Tasker.zip - [Click for QR Code] (4.8 KB, 8 views)
 
droidinterest
Old
#2  
droidinterest's Avatar
Member
Thanks Meter 23
Posts: 74
Join Date: Sep 2012
Location: Bogor
Quote:
Originally Posted by Mekanikz View Post
Anyone know what the hell is wrong with my Tasker? After every action it immediately undoes what it was set up to do. For example if it's supposed to turn on data, it will for like 5 seconds then immediately turn it off. Same with GPS, WiFi, Location Access, etc. This is for all profiles. I've tried disabling and enabling every profile thinking maybe one is the cause of it with no luck. I also removed exit tasks for particular ones and didn't find anything. I've tried uninstalling and re-installing Tasker with no luck. I've attached the profile backups to this post if anyone wants to take a look.

Note: I am using Tasker along with the Secure Settings plugin (only GPS and location toggles are enabled). I'm also on 4.3 using Tasker 4.1u3.
maybe the tasker is not compatible with your phone bro
with love from heart,
just press thank if someone help u
 
Mekanikz
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 142
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by droidinterest View Post
maybe the tasker is not compatible with your phone bro
It was working before. All of the sudden this started happening. It also starts running the profiles, just immediately turns off whatever was turned on.
 
droidinterest
Old
#4  
droidinterest's Avatar
Member
Thanks Meter 23
Posts: 74
Join Date: Sep 2012
Location: Bogor
Quote:
Originally Posted by Mekanikz View Post
It was working before. All of the sudden this started happening. It also starts running the profiles, just immediately turns off whatever was turned on.
how about recovery mode and wipe all, and try to install tasker again if the tasker very important for you
with love from heart,
just press thank if someone help u
 
rahulraz
Old
#5  
rahulraz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 158
Join Date: Dec 2013
Location: Patna
Default Hard Reset

Quote:
Originally Posted by droidinterest View Post
how about recovery mode and wipe all, and try to install tasker again if the tasker very important for you
try to hard reset your device in settings
surely that will work for you
press thanks if i helped
 
Mekanikz
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 142
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by droidinterest View Post
how about recovery mode and wipe all, and try to install tasker again if the tasker very important for you
Quote:
Originally Posted by rahulraz View Post
try to hard reset your device in settings
surely that will work for you
press thanks if i helped
Thanks, but I've already tried both these things with no luck. I think it may have to do with the profiles themselves? If anyone could take a look I would appreciate it.
 
rahulraz
Old
#7  
rahulraz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 158
Join Date: Dec 2013
Location: Patna
Default other Tasker

Quote:
Originally Posted by Mekanikz View Post
Thanks, but I've already tried both these things with no luck. I think it may have to do with the profiles themselves? If anyone could take a look I would appreciate it.
Have U try Other Version Of Tasker?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Twik Keeps Your Accounts Secure with Randomly Generated Passwords

If youre one of thosewho find it just an impossible task to keep trackof … more

Moto G 4G Receives Official CyanogenMod 11 Love

When theMoto Gwas initially released to the world in November of last year,very few actually … more

Get Your Tasks Organized on Android Wear with Agenda Wear

Having a checklist of things you need to do is something we all can find useful at … more

Top 5 LG G3 MODs – XDA Developer TV

The LG G3 has been LG’s breakout hit of the summer. Using their knowledge frombuilding some … more