FORUMS

Time-Lapse with ChronoSnap – XDA App Review

Some of the most interesting pictures are time-lapse animations that capture the … more

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Tasker Problem

6th January 2014, 11:04 PM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Anyone know what the hell is wrong with my Tasker? After every action it immediately undoes what it was set up to do. For example if it's supposed to turn on data, it will for like 5 seconds then immediately turn it off. Same with GPS, WiFi, Location Access, etc. This is for all profiles. I've tried disabling and enabling every profile thinking maybe one is the cause of it with no luck. I also removed exit tasks for particular ones and didn't find anything. I've tried uninstalling and re-installing Tasker with no luck. I've attached the profile backups to this post if anyone wants to take a look.

Note: I am using Tasker along with the Secure Settings plugin (only GPS and location toggles are enabled). I'm also on 4.3 using Tasker 4.1u3.
Attached Files
File Type: zip Tasker.zip - [Click for QR Code] (4.8 KB, 8 views)
 
 
7th January 2014, 01:38 AM |#2  
droidinterest's Avatar
Member
Flag Bogor
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by Mekanikz

Anyone know what the hell is wrong with my Tasker? After every action it immediately undoes what it was set up to do. For example if it's supposed to turn on data, it will for like 5 seconds then immediately turn it off. Same with GPS, WiFi, Location Access, etc. This is for all profiles. I've tried disabling and enabling every profile thinking maybe one is the cause of it with no luck. I also removed exit tasks for particular ones and didn't find anything. I've tried uninstalling and re-installing Tasker with no luck. I've attached the profile backups to this post if anyone wants to take a look.

Note: I am using Tasker along with the Secure Settings plugin (only GPS and location toggles are enabled). I'm also on 4.3 using Tasker 4.1u3.

maybe the tasker is not compatible with your phone bro
7th January 2014, 01:40 AM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by droidinterest

maybe the tasker is not compatible with your phone bro

It was working before. All of the sudden this started happening. It also starts running the profiles, just immediately turns off whatever was turned on.
7th January 2014, 02:30 PM |#4  
droidinterest's Avatar
Member
Flag Bogor
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by Mekanikz

It was working before. All of the sudden this started happening. It also starts running the profiles, just immediately turns off whatever was turned on.

how about recovery mode and wipe all, and try to install tasker again if the tasker very important for you
7th January 2014, 02:47 PM |#5  
rahulraz's Avatar
Senior Member
Flag Patna
Thanks Meter: 50
 
More
Hard Reset
Quote:
Originally Posted by droidinterest

how about recovery mode and wipe all, and try to install tasker again if the tasker very important for you

try to hard reset your device in settings
surely that will work for you
press thanks if i helped
7th January 2014, 09:27 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by droidinterest

how about recovery mode and wipe all, and try to install tasker again if the tasker very important for you

Quote:
Originally Posted by rahulraz

try to hard reset your device in settings
surely that will work for you
press thanks if i helped

Thanks, but I've already tried both these things with no luck. I think it may have to do with the profiles themselves? If anyone could take a look I would appreciate it.
8th January 2014, 07:31 AM |#7  
rahulraz's Avatar
Senior Member
Flag Patna
Thanks Meter: 50
 
More
other Tasker
Quote:
Originally Posted by Mekanikz

Thanks, but I've already tried both these things with no luck. I think it may have to do with the profiles themselves? If anyone could take a look I would appreciate it.

Have U try Other Version Of Tasker?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes