Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Wifi isue with CM10.2

OP danutz68

5th January 2014, 10:38 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Hi to all,

I'm new to this forum so I will post my problem here. I have flash latest version of 10.2 CM Team Cajica (20140104) on my device. First I have a problem with network data mode. None of 2G or 3G mode seems to work. I discover that Network mode is not set. I set to 2G|3G and after reboot the data mode has begin to work. Another issue is that after a reboot the wifi is automatically activated and the wifi tile is not stopping the wifi connection, so I have to stop it from the main settings menu, but after that, the live tile is working as expected, activating or deactivating the wifi.

Sorry about my bad english.
BR Dan.
8th January 2014, 01:24 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
GSM signal problem
After few days, I notice that when I activate the Bluetooth or sometime but not every time the WIFI the GSM signal suddenly drops and it came back only if I activate data mode. Is this a know bug of this latest build?
Also, I use flip over action to switch off my clock alarm, but in this latest version it seems broken. Can someone help me with some hints?
Last edited by danutz68; 8th January 2014 at 01:44 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes