FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

같Post your Leo Today Screens Here같

3,239 posts
Thanks Meter: 117
 
By djcedric, Senior Member on 10th November 2009, 06:08 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Ok I will post the first screenshot of my actually HD2 Screen

Last edited by djcedric; 11th November 2009 at 08:03 AM.
The Following User Says Thank You to djcedric For This Useful Post: [ View ]
 
 
11th November 2009, 06:54 AM |#2  
Nara-e-Mastana's Avatar
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 0
 
More
^ it looks awesome...
Is it SBP Shell or what?
How did you change icons for battery, speakers and signal bars? any cab file available?

Thanks for sharing

--
11th November 2009, 07:25 AM |#3  
djcedric's Avatar
OP Senior Member
Flag geraardsbergen
Thanks Meter: 117
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Nara-e-Mastana

^ it looks awesome...
Is it SBP Shell or what?
How did you change icons for battery, speakers and signal bars? any cab file available?

Thanks for sharing

--

no its not spb,its Max ultimate in blackstone thread

Taskbar:yes its tsowen taskbar with little changes to personalyze,i will search for it,you can download it on my thread also but with bluelightning start logo,look @ my signature
11th November 2009, 07:46 AM |#4  
Nara-e-Mastana's Avatar
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 0
 
More
Yes, I visited your thread...your work is awesome
But I couldn't find the cab only for taskbar icons...
I only want to change my taskbar icons like battery, speakers and signal bars etc..

Can you provide that cab file...

Thanks in advance.

--
11th November 2009, 07:54 AM |#5  
djcedric's Avatar
OP Senior Member
Flag geraardsbergen
Thanks Meter: 117
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Nara-e-Mastana

Yes, I visited your thread...your work is awesome
But I couldn't find the cab only for taskbar icons...
I only want to change my taskbar icons like battery, speakers and signal bars etc..

Can you provide that cab file...

Thanks in advance.

--

this one:

but keep in mind you will also change the start button like on screenshot.

http://www.4shared.com/file/13142616...5_version.html

edit: otherwise look here for tsowen taskbars:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=512971

take the right one for 6.5!!!
only this one:
http://forum.xda-developers.com/show...54&postcount=6
Last edited by djcedric; 11th November 2009 at 07:59 AM.
11th November 2009, 10:03 AM |#6  
Nara-e-Mastana's Avatar
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 0
 
More
^Thank you so much buddy
11th November 2009, 12:34 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,

I downloaded the taskbar but my battery icon isn't the nice round one with percentage in it, it's a picture of a battery only

did I miss something?

thanks
11th November 2009, 01:52 PM |#8  
djcedric's Avatar
OP Senior Member
Flag geraardsbergen
Thanks Meter: 117
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by twisted-pixel

Hi,

I downloaded the taskbar but my battery icon isn't the nice round one with percentage in it, it's a picture of a battery only

did I miss something?

thanks

im looking for this too mate for hours now????can't find it,maybe because of the stockrom?if someone can help with this please...
11th November 2009, 02:17 PM |#9  
djcedric's Avatar
OP Senior Member
Flag geraardsbergen
Thanks Meter: 117
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by twisted-pixel

Hi,

I downloaded the taskbar but my battery icon isn't the nice round one with percentage in it, it's a picture of a battery only

did I miss something?

thanks

i just have found the solution mate,install lite version and you have the round taskbar working just fine!!!!!!

Edit:the problem from the battery is gone but now there is no reception bars anymore so don't install this
Attached Files
File Type: cab tsowentaskbar6v3.3(lite).cab - [Click for QR Code] (1.81 MB, 1194 views)
Last edited by djcedric; 11th November 2009 at 02:19 PM.
11th November 2009, 02:28 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I've tried that..I still have the reception bars, but still don't have the battery percentage
11th November 2009, 03:12 PM |#11  
djcedric's Avatar
OP Senior Member
Flag geraardsbergen
Thanks Meter: 117
 
Donate to Me
More
i have tryed to change some dll files and finally its working for me,i try to put a working cab togheter for you....

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
mine
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes