Get S6 Edge’s Notifications with Edge Color Notification

The post Get S6 Edge’s Notifications with Edge Color Notification … more

Intel at MWC 2015: New Chip Branding and Details

more

Microsoft Unveils the Lumia 640 and Lumia 640 XL

more

New Cyanogen Inc. Brand Identity, Qualcomm Partnership

The post New Cyanogen Inc. Brand Identity, Qualcomm Partnership appeared first on … more
Post Reply

lg l9 bricked

OP fxkdmyphone

5th January 2014, 01:28 AM   |  #1  
OP Member
Flag pompano beach
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
i did a hard reset and when im at the start up wizard i hit next and i get unfortunately the process com.android.phone has stopped. anybody be able to help out.thanks in advanced
5th January 2014, 09:28 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
142 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
I would suggest flash KDZ again. That should fix your problem.
The Following User Says Thank You to mrmathematica For This Useful Post: [ View ]
5th January 2014, 09:32 PM   |  #3  
OP Member
Flag pompano beach
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by mrmathematica

I would suggest flash KDZ again. That should fix your problem.

can you show me the easiest tutorial pleasse
6th January 2014, 02:07 PM   |  #4  
kuma82's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 915
 
1,746 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fxkdmyphone

can you show me the easiest tutorial pleasse

Restore a cwm backup or flash my themed stock. That's if you have a 769 model.


Sent from my LGMS769 using XDA Premium 4 mobile app
6th January 2014, 07:56 PM   |  #5  
OP Member
Flag pompano beach
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by kuma82

Restore a cwm backup or flash my themed stock. That's if you have a 769 model.


Sent from my LGMS769 using XDA Premium 4 mobile app

how can i root if i cant get passed the set up wizard
7th January 2014, 12:18 AM   |  #6  
kuma82's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 915
 
1,746 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fxkdmyphone

how can i root if i cant get passed the set up wizard

I thought you had the locked bootloader cwm installed. That error sounds like you remove the setup wizard app.
The Following User Says Thank You to kuma82 For This Useful Post: [ View ]
7th January 2014, 01:24 AM   |  #7  
OP Member
Flag pompano beach
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by kuma82

I thought you had the locked bootloader cwm installed. That error sounds like you remove the setup wizard app.

i figured out how to get passed it. when i was at the setup wizard i had to go to accessibility and instead of the back button tap the arrow on the top left to go to settings and so on. now i just have to find the easiest noob guide to unlock bootloader
8th January 2014, 07:13 PM   |  #8  
OP Member
Flag pompano beach
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
No. But I figured away around it. Would you be so nice and show me to the easiest unlocking bootloader tutorial. I've looked at a few and couldn't figure them oit

Sent from my LG-P769 using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes