Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

PLEASE Confirm!

OP Jostian

8th January 2014, 08:11 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 156
 
1,127 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
For years I have used Poer Toggles widget on my Android phone but on the G2 it doesnt work properly ( I have tried 5 different ROMs), once the widget is on a homescreen one simply touches the icon and it activates the selected function, the problem I have is that normally the functions that are not active are white (my color selection) and active functions are blue but when I tap say the wifi icon the wifi is activated but the color does not change to blue, same thing when you tap other functions, they are activated but the icons do not change color...normally once installed the widget works ok for a while (hour or so) but then the color changes stop working, can anyone else confirm this, widget works fine on my HTC One which is in the drawer since I got the G2, thanks

this problem happens with other widgets too (WiFi Manager is another example where the widget does not reflect the activation/deactivation on the widget)
Last edited by Jostian; 8th January 2014 at 08:28 AM.
8th January 2014, 08:28 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Finland
Thanks Meter: 157
 
780 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
I have no problems with it on PA 3.99, works just fine as it should.

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to Makrilli For This Useful Post: [ View ]
8th January 2014, 08:56 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 156
 
1,127 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Makrilli

I have no problems with it on PA 3.99, works just fine as it should.

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app

thanks, have no idea why or what causes this issue with certain widgets... I'll try PA and see
8th January 2014, 09:32 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 6
 
41 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
No problems here.
The Following User Says Thank You to cmhphotog For This Useful Post: [ View ]
8th January 2014, 10:24 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 156
 
1,127 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
and some other widgets get stuck on "loading" (BBC widget) and others are just blank (GReader)...? any ideas from the tech savvy guys as to what the issue could be?? thanks
8th January 2014, 02:42 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 156
 
1,127 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
wonder if its related to the screen itself? but am unsure
8th January 2014, 03:09 PM   |  #7  
barondebxl's Avatar
Senior Member
Flag Silver Spring, MD
Thanks Meter: 1,632
 
6,524 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Works perfectly on any roms I used so far

Sent from my LG-D800 using Tapatalk
8th January 2014, 08:14 PM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 156
 
1,127 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
looks like it may be caused by a conflict of some sort between apps/widgets (if this is possible)?? did a factory reset and installed Power Toggles, and widget worked perfectly then few hrs later restored all my other apps with Titanium and immediately Power Toggles widget was 'broken' after first reboot...??

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes