Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

no gps

OP zimsport

8th January 2014, 07:39 PM   |  #1  
zimsport's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
So I just updated my s3 to 4.3 and the ml1 radio. Rooted and unlocked boatloader. After using for a couple days, I noticed that even though my phone shows that GPS is turned on, it isn't. I've turned off and back on and nothing. It worked great before flashing. I've been looking through the forums but can't find any info. Could someone help me out please?
8th January 2014, 07:50 PM   |  #2  
buhohitr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,628
 
5,448 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by zimsport

So I just updated my s3 to 4.3 and the ml1 radio. Rooted and unlocked boatloader. After using for a couple days, I noticed that even though my phone shows that GPS is turned on, it isn't. I've turned off and back on and nothing. It worked great before flashing. I've been looking through the forums but can't find any info. Could someone help me out please?

See if you can kick start this - go into settings-> apps-> tab on all apps tab -> find MAPs, then clear cache and data, then uninstall, reboot phone, when it's up, update MAPs, reboot and see if that helps.
8th January 2014, 08:48 PM   |  #3  
zimsport's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
That worked. Thanks allot for your time to get me fixed!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes