Post Reply

Phone Not Starting After Flashing new CWM

OP Epications

8th January 2014, 09:43 PM   |  #11  
SteveMurphy's Avatar
Recognized Contributor
Flag Atlanta
Thanks Meter: 2,286
 
1,292 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Epications

It seems flashing the stock ROM with Odin has worked now, but, now my phone has the tracfone start up animation just looping over and over.

Boot into recovery and wipe caches; sometimes you have to do an extra wipe to get out of this type of bootloop.
The Following 2 Users Say Thank You to SteveMurphy For This Useful Post: [ View ]
8th January 2014, 09:53 PM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by SteveMurphy

Boot into recovery and wipe caches; sometimes you have to do an extra wipe to get out of this type of bootloop.

I'm having difficulties booting into recovery.
8th January 2014, 10:12 PM   |  #13  
SteveMurphy's Avatar
Recognized Contributor
Flag Atlanta
Thanks Meter: 2,286
 
1,292 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Epications

I'm having difficulties booting into recovery.

If you have the stock boot animation you should have recovery. Take the battery out, then put it back in and hold power+volume +/- until you get recovery. I have sometimes had to do this extra step after restoring stock.

Make sure your phone isn't plugged in while you're trying this, btw.
The Following 3 Users Say Thank You to SteveMurphy For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes