FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[Q] Help flashing 2.15 hboot

35 posts
Thanks Meter: 0
 
By Shadane, Member on 9th January 2014, 05:34 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I'm having trouble flashing the new hboot in the command prompt i get the message that <Remote is not allowed>

My phone specs are...
Supercid
S-off
Unlocked
Rooted
Running Clean Rom 7.0R2
Hboot is 2.14

Does any have any ideas on what could be the problem?
 
 
9th January 2014, 05:42 AM |#2  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,753
 
Donate to Me
More
Do you mean the 2.15 firmware package? Or just the hboot?

Sent from my Evita
9th January 2014, 05:59 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Do you mean the 2.15 firmware package? Or just the hboot?

Sent from my Evita

the firmware package
9th January 2014, 06:16 AM |#4  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,753
 
Donate to Me
More
Are you 100% positive you have SuperCID? Can you copy/paste the text from the command window here?

Sent from my Evita
9th January 2014, 06:20 AM |#5  
Black!Jack's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 357
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Are you 100% positive you have SuperCID? Can you copy/paste the text from the command window here?

Sent from my Evita

In case you don't know, the command to execute would be:

Code:
fastboot oem readcid
I think it goes without saying that I wasn't referring to you timmaaa.

Sent from my One X using XDA Premium 4 mobile app
9th January 2014, 06:28 AM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Are you 100% positive you have SuperCID? Can you copy/paste the text from the command window here?

Sent from my Evita

(bootloader) cid: 11111111
OKAY [ 0.012s]
finished. total time: 0.014s

Yea i got it, exad helped me get supercid a few months ago
9th January 2014, 06:33 AM |#7  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,753
 
Donate to Me
More
Sorry, I meant the text from a failed attempt at flashing the firmware, I should have been more clear.

Sent from my Evita
9th January 2014, 06:47 AM |#8  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Sorry, I meant the text from a failed attempt at flashing the firmware, I should have been more clear.

Sent from my Evita

okay this is kinda weird i don't know what the hell happened but i just redid it to paste the cmd txt however everything worked this time.
sorry for wasting you guys time.
9th January 2014, 06:58 AM |#9  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,753
 
Donate to Me
More
Wasn't a waste of time in my eyes, I'm glad you got it to work.

Sent from my Evita
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes