Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Installing Gameloft Games

OP YoshiShaPow

8th January 2014, 08:29 AM   |  #1  
YoshiShaPow's Avatar
OP Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 766
 
721 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
I have the Global GSM version of the Moto G and haven't been able to install any Gameloft games other than through the play store. Non of the Modern Combat or Nova games install. When it's trying to install, it will say "app not installed". I am running KitKat 4.4.2 on ART (My friend's N5 running the same settings installed) and not rooted. :/ Any help?
8th January 2014, 03:38 PM   |  #2  
szymgio's Avatar
Senior Member
Flag Kościan/ Poznań
Thanks Meter: 80
 
162 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by YoshiShaPow

I have the Global GSM version of the Moto G and haven't been able to install any Gameloft games other than through the play store. Non of the Modern Combat or Nova games install. When it's trying to install, it will say "app not installed". I am running KitKat 4.4.2 on ART (My friend's N5 running the same settings installed) and not rooted. :/ Any help?

Maybe ART runtime causes issue.
8th January 2014, 05:54 PM   |  #3  
YoshiShaPow's Avatar
OP Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 766
 
721 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by szymgio

Maybe ART runtime causes issue.

Would it be possible to switch to dalvik, install it, then switch back to art?
8th January 2014, 06:30 PM   |  #4  
szymgio's Avatar
Senior Member
Flag Kościan/ Poznań
Thanks Meter: 80
 
162 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by YoshiShaPow

Would it be possible to switch to dalvik, install it, then switch back to art?

It doesn't make sense

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka
9th January 2014, 04:46 AM   |  #5  
YoshiShaPow's Avatar
OP Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 766
 
721 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by szymgio

It doesn't make sense

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka

What doesn't make sense?
9th January 2014, 09:12 AM   |  #6  
szymgio's Avatar
Senior Member
Flag Kościan/ Poznań
Thanks Meter: 80
 
162 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by YoshiShaPow

What doesn't make sense?

If app doesn't work with ART you shouldn't install it or switch back to dalvik. No matter when you install app before or after switching.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes