Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Can I Flash ROMs from HTC International?

OP ya7hu

9th January 2014, 08:59 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 11
 
62 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Can I Flash ROMs from HTC international section such as ViperOne 4.2.0?
I have
S-Off by Revone
Hboot-1.55.0000
Radio-1.00.20.0913_3
os-3.04.651.2

Running Currently on ViperOne 3.5 for sprint.
Sim-Unlocked.

What can i do to flash ROMs from International section, is it possible that i can now change my TWRP to 2.6.3.3 and flash ViperOne 4.2 ?
Any Help Would be much Appreciated
Thank you
9th January 2014, 01:03 PM   |  #2  
raptoro07's Avatar
Senior Member
Flag High Point, NC, USA
Thanks Meter: 1,118
 
2,738 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by ya7hu

Can I Flash ROMs from HTC international section such as ViperOne 4.2.0?
I have
S-Off by Revone
Hboot-1.55.0000
Radio-1.00.20.0913_3
os-3.04.651.2

Running Currently on ViperOne 3.5 for sprint.
Sim-Unlocked.

What can i do to flash ROMs from International section, is it possible that i can now change my TWRP to 2.6.3.3 and flash ViperOne 4.2 ?
Any Help Would be much Appreciated
Thank you

No. Only use ROMs that specifically say they are for Sprint if you have a Sprint phone.
The Following User Says Thank You to raptoro07 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes