Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,935 Members 53,022 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HELP]

Tip us?
 
nick12081
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Default [HELP]

Tried to update my LG G2. I had put a backup on a few months ago, but i really don't want to revert to that. I just want to get back to what it was like before I decided to update. Does anyone know how? I'm stuck. No ROM flashed I was just using stock OS. device is rooted with the backup,
 
nick12081
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Phone is rooted with no ROM. TWRP rooted with 1 backup.
 
vPro97
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 330
Posts: 699
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by nick12081 View Post
Phone is rooted with no ROM. TWRP rooted with 1 backup.
I sadly think you have no other option than to install that backup you have. If you then wish to revert back to stock, follow the sticky guide in the forums
 
nick12081
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by vPro97 View Post
I sadly think you have no other option than to install that backup you have. If you then wish to revert back to stock, follow the sticky guide in the forums
Tried to load the back up...Still stuck in the TWRP menu...I don't know what to do...loading my backup wont work and restoring to factory default wont work...I'm scared did I just lose my phone forever?
 
vPro97
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 330
Posts: 699
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by nick12081 View Post
Tried to load the back up...Still stuck in the TWRP menu...I don't know what to do...loading my backup wont work and restoring to factory default wont work...I'm scared did I just lose my phone forever?
No mate, it has a solution. Just wait for someone more competent than me to come in.
Can you push adb from your computer to your phone?
 
nick12081
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by vPro97 View Post
No mate, it has a solution. Just wait for someone more competent than me to come in.
Can you push adb from your computer to your phone?
I tried plugging my phone into my computer, and no notification of my phone being plugged in is recognized. I used to know how to do some ADB stuff but haven't done it in awhile.
 
nick12081
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Great, now that i did the whole restore to default deal it deleted my backup....
 
nick12081
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Trying to put it into download mode and I dont see that working...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA Xposed Tuesday: How to Control Google Play Wake Locks – XDA Developer TV

Xposed Modules are usually pretty simple. There are a few … more

Make Text Entry More Efficient with Macro Text Expansion

One of the best things about the modern day smartphone is its ability to save us … more

Fix KitKat WiFi Drops on Your Own

Despite introducing many useful features and overall great performance and enhancements,Android 4.4 KitKat … more

Bring Back Tablet UI on KitKat

Google presented their brand new UI for tablets alongsidethe release of Android 3.0 Honeycomb back in early … more