MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

XDA LG Development Challenge Winners

Almost 3months ago, we set out with LGto findtwo amazing apps that developers could put together … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Phoenix Rom Losing Singal [help]

OP rooy

3rd January 2014, 10:31 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
hello i install phoenix rom 4.3 on galaxy s4 i9505
its losing signal if i press the lock button ...can some one help me ? i already change 2 modems...im from greece...
help me please..
4th January 2014, 03:01 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Help

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
5th January 2014, 09:47 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
No1 cares

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
7th January 2014, 04:48 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Please helpppp

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
7th January 2014, 06:05 PM   |  #5  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,137
 
1,885 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by rooy

Please helpppp

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app

If you already flash a modem , would you mind going to your phone settings> More>About device and tell me the baseband version, When your done Go to phone and press *#1234# and tell me what ap/cp/csc. have a nice day.
7th January 2014, 06:49 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1389116954570.jpg
Views:	15
Size:	63.4 KB
ID:	2500497

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
7th January 2014, 07:49 PM   |  #7  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,137
 
1,885 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by rooy

Attachment 2500497

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app


It shows that you did not successfully flash the 4.3 modem mate. Make sure to turn off your phone manually before flashing anything via odin in order to take effects. Try to flash this file http://d-h.st/gTI this should fix your Dropping issue. .When your done flashing check If your baseband change to MKE. have a nice day.
9th January 2014, 02:23 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Thank u

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes