5,600,182 Members 40,133 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Loss of signal

Tip us?
 
jayah
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jun 2010
Default [Q] Loss of signal

Relatively new the the whole ROM scene, so im sorry to clog the forum with a question that has no doubt been asked a hundred times before

updated to "[AOSP] Official 4.4.2 - S4 Google Edition - Final-R4 - Feel the Experience of Nexus" from the previous Jellybean version of this rom (which worked perfectly), but now im having issues with my service, which seems to dissappear whenever the phone sleeps.

I have a feeling its to do with my baseband but have no idea how to update it and what to update it to, current one is 19505XXUDMH6,

im on the EE network in the uk, if that makes a difference

Thanks
 
Joku1981
Old
#2  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 457
Posts: 1,447
Join Date: Jun 2012

 
DONATE TO ME
Is it branded to EE network? or u are using the sim of this company simply?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CLICK "THANKS" BUTTON IF I HELPED YA
 
Edgio60
Old
#3  
Edgio60's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 134
Join Date: Jun 2012
Location: Manchester
Flash the latest ML6 modem using Odin to fix.

Modem can be found here:

http://forum.xda-developers.com/show...Odin/CWM/TWRP)

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 2
 
jayah
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Joku1981 View Post
Is it branded to EE network? or u are using the sim of this company simply?
It's unbranded, just using an EE sim
 
Edgio60
Old
#5  
Edgio60's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 134
Join Date: Jun 2012
Location: Manchester
Quote:
Originally Posted by jayah View Post
It's unbranded, just using an EE sim
You need to flash one of the latest modems to avoid signal problems with a 4.4.2 ROM. ML6 works great in the UK, I'm on Vodafone UK.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 2

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Edgio60 View Post
You need to flash one of the latest modems to avoid signal problems with a 4.4.2 ROM. ML6 works great in the UK, I'm on Vodafone UK.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 2
This advice has been given many times in Jamal's 4.4.2 ROM thread.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 2
 
jayah
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Edgio60 View Post
Flash the latest ML6 modem using Odin to fix.

Modem can be found here:

http://forum.xda-developers.com/show...Odin/CWM/TWRP)

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 2
Ok, how do i know which one to flash?
 
Edgio60
Old
#7  
Edgio60's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 134
Join Date: Jun 2012
Location: Manchester
Quote:
Originally Posted by jayah View Post
Ok, how do i know which one to flash?
Flash this one http://d-h.st/g0j as Phone using Odin 3.04 twice. Remember to untick Auto-Reboot in Odin.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...