Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,022 Members 53,604 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] KiKat 4.4 #14 tf101

Tip us?
 
mdu13
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2014
Default [Q] KiKat 4.4 #14 tf101

Hi,

I tried install new KitKat version from Tim, but I have an issue with all the video's. I have no image onside (I have a black sreen instead of video).

Is someone have the same issue?

Thanks
 
Theziggy
Old
#2  
Theziggy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 138
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by mdu13 View Post
Hi,

I tried install new KitKat version from Tim, but I have an issue with all the video's. I have no image onside (I have a black sreen instead of video).

Is someone have the same issue?

Thanks
Hi, what ROM were you using before? I had issues with Tim's 4.3 but sideloaded flash and also updated Youtube and it worked for me.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Ziggy

2 Transformer TF101 Family running KatKiss KitKat (KKKK) 4.4.2 v19 (OH's) and 4.4.4 v33 (Mine)
TWRP - 2.6.3.0-3
HTC Desire Bravo running CM7 - HTC Desire S rooted via HTC method running stock 4.0 Huawei G300 stock 4.0.3
Huawei Ascend P1 running CM10
(plus Palm Zire 72 and Palm Treo 650 still working!!! ) n.b both now offically retired and living in a little box in the wardrobe
 
mdu13
Old
(Last edited by mdu13; 5th January 2014 at 11:49 AM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Theziggy View Post
Hi, what ROM were you using before? I had issues with Tim's 4.3 but sideloaded flash and also updated Youtube and it worked for me.
Hi, Before I have a Tim's 4.3 and I don't have this issue on it. But for testing the new KitKat 4.4 I did a full wipe and Factory Reset.
 
marlinazor
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 10
Join Date: Nov 2013
Hello guys I'm new here I have the 4.4.2 from Katkiss no problem I'm here to ask all of you if better to put others kernel. The only thing is the battery lose alot in few hours even Wi-Fi disabled rotation off and the CPU to 1000.
The first time I did a full wipe but the battery was a bit down this morning I did again but with full battery on you think I did wrong?
Sorry my English without translation.
The Following User Says Thank You to marlinazor For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Cal-123
Old
#5  
Cal-123's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 111
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by marlinazor View Post
Hello guys I'm new here I have the 4.4.2 from Katkiss no problem I'm here to ask all of you if better to put others kernel. The only thing is the battery lose alot in few hours even Wi-Fi disabled rotation off and the CPU to 1000.
The first time I did a full wipe but the battery was a bit down this morning I did again but with full battery on you think I did wrong?
Sorry my English without translation.
I may be having the same issue - but I read that the battery icon could be wrong...so wait and see might be the answer IMO.
The Following User Says Thank You to Cal-123 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes