Reception troubles

43 posts
Thanks Meter: 4
By mikeinaus, Member on 10th January 2014, 05:36 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Recently unlocked and flashed a rom improperly and messed up my phone (see here ) long story short I got my phone fixed at a repair shop, who also installed cm 10.1.3 on it for me.

After getting the phone back I had really shotty reception. In my house where I normally got 3 bars (with signal drops rarely) I was struggling to get 1, out front of my house where I normally had a full signal I had 2-3 bars that would constantly crash to 0 signal. I literally had to walk 3 blocks up a hill to get a strong enough signal to make a phone call without it getting dropped every 30 seconds. In places of strong signal I was and am still able to get a full signal without it dropping. Went back to the shop I had it fixed at (they removed the battery because he was having trouble with the power button, they also replaced my button as it only worked 1/2 the time) and the tech said it sounded like my antenna may have been damaged. They replaced it with a new (possibly used) one for free. Thought my problems were solved as when I got home I had a normal signal in my house. A normal signal for a few hours I should say. Its been 4 hours since I got the new antenna and My phone has gone back to its old habits of getting 1 bar for 20-30 seconds every minute or two. Anyone know of something internally that could be killing the antenna? Is it possible to tech spilled some solder or ****ed something up when he changed my power button that could cause this problem?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes